Sony Ericssons nye Xperia-mobil er "i salg"

Det kan se ut til at Sony Ericssons neste telefon i Xperia-serien er avslørt. Nettbutikken Xpansys selger nemlig nå en telefon kalt Xperia X3, skriver GSM Arena.

I tillegg til bilde av telefonen, som på ryktebørsen hadde navnet Rachel, har Expansys også lagt ut X3s spesifikasjoner.

X3 har en fire tommer stor skjerm med en oppløsning på 800 x 400 piksler. Kameraet kan ta åtte megapikslers bilder og har bildestabilisator, LED-blits, ansiktsgjenkjenning og smilgjenkjenning.

Android

Det mest interessante med Xperia X3 er likevel operativsystemet, som skal være Android. Dette blir den aller første mobiltelefonen fra Sony Ericsson med dette operativsystemet.

Du kan lese mer om Android i vår test av HTC Magic »

Den nye telefonen skal ha "alt" av teknologier for mobilnettet, som super-3G og Edge. I tillegg har du Wi-fi for surfing innen trådløse soner. Går du deg bort, kan du finne veien hjem ved hjelp av telefonens A-GPS.

3,5 millimeters-utgang skal være på plass, samt mini-USB for filoverføring til og fra PC.

Ingen av opplysningene er foreløpig bekreftet av Sony Ericsson. Xpansys har foreløpig ingen eksemplarer av telefonen på lager, men det er mulighet for å forhåndsbestille om man ønsker det.

(Kilde: GSM Arena, Expansys)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen