Sony Ericssons nye super-Walkman

For selskapet har publisert såkalte UAprof-filer på hittil ukjente mobiler på nettstedet sitt. Dette er filer som brukes for å identifisere mobiltelefoners funksjonalitet og er blant annet til stor nytte for utviklere. Alle de store mobilselskapene legger ut slike filer for alle sine gamle, eksisterende og kommende modeller.

Super-Walkman

En av UAprof-filene tyder på at Sony Ericsson kommer med en ny mobil med betegnelsen W999i. Et så høyt nummer tyder på et virkelig flaggskip i den populære Walkman-serien til selskapet.

Heldigvis er ikke alltid dataene som er listet opp i disse XML-dokumentene korrekte. For UAprof-filen til W999i er ikke akkurat spennende lesning. De opplistede spesifikasjonene er faktisk relativt ordinære.

Her står det nemlig at mobilen kun vil ha 3G-støtte i tillegg til vanlig GPRS. Hverken EDGE eller HSDPA er listet opp som bærere på denne mobilen. Videre kan vi lese at skjermstørrelsen er på kun 178 x 220 punkter. Dette er en vanlig skjermstørrelse fra Sony Ericsson, men ikke noe vi skulle tro de vil velge på toppmodellen.

Bildet til høyre er et fiktivt konseptbilde av en W999i-modell, men dessverre ikke nødvendigvis riktig. Dersom dataene her hadde vært riktige ville vi i hvert fall ha snakket om en toppmodell.

En billig smartmobil

Videre kan det også se ut til at Sony Ericsson har en billigversjon av smartmobilen P990i på vei. For på samme sted på nettet finnes også UAprof-filer til telefoner kalt P700i og M610i. Førstnevnte skal ifølge rykter på nettet være en smartmobil med fullt tastatur og kamera på 3,2 megapiksler.

Som alltid med slike rykter er det vanskelig å skille fakta fra fiksjon, men mange hevder at Sony Ericsson vil lansere nye telefoner allerede på fredag. Dersom det viser seg å stemme kan det bli en spennende helg for SE-entusiastene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen