Sony Ericssons nye skjermkonge

Sony Ericssons nye Bravia-mobil.
Sony Ericssons nye Bravia-mobil.

Sony Ericsson fortsetter å utnytte sterke merkevarer fra Sony, og slipper nok en telefon med Bravia-skjerm. Bravia er Sonys merkevare for TV-er, og SO903iTV, som telefonen heter, er oppfølgeren til SO903i.

Dersom du syns modellnavnet avviker vel mye fra andre Sony Ericsson-telefoner, har du gjort en rett observasjon. SO903iTV er nemlig bare tilgjengelig i Japan.

Det er imidlertid lov til å håpe at telefonen dukker opp her. Hva sier du for eksempel til en skjerm på tre tommer med 16:9-format? Oppløsningen er 240 x 432 piksler, og slår de høyeste oppløsningene Sony Ericsson har sluppet her i Europa, som er 240 x 320 piksler.

I tillegg kan japanske brukere glede seg over innebygget TV-mottak og GPS-navigering, funksjoner vi fortsatt har til gode å se på Sony Ericssons europeiske modeller. Om du ikke har tid til å se favorittprogrammet ditt mens det går på lufta, kan du enkelt ta det opp rett til minnekortet i telefonen.

Betaling med mobilen er også hot i Japan for tiden, og med innebygget støtte for FeliCa-tjenesten, kan telefonen brukes til betaling bare ved å holde den foran en avleser. Kameraet byr på to megapikslers oppløsning.

Og selv om SO903iTV ikke kommer til Europa, er det fortsatt mulig å bruke den her, siden telefonen støtter 3G-roaming i våre hjemlige 3G-nett.

Når Sony Ericsson eventuelt har planer om å tilby noe lignende her på berget er høyst uvisst. Så langt har det bare blitt presentert rykter om det som skal være en GSM- og 3G-telefon med Bravia-merking.

(Kilder: Slashphone.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen