Sony Ericsson W700i

Alternativ tekst mangler
Alle foto: Marius Valle

DESIGN OG BYGGEKVALITET

Størrelse: 10,0 x 4,6 x 2,05 cm
Vekt: 99 gram
Form: Klassisk
Snarveistaster: Kamera, mp3, volum
Kamera: Ja
Uttak: USB 2.0 (Proprietær plugg)
Pris: fra ca 2300 kroner (klasse D)

Slik vurderer vi

Sony Ericsson W700i er en billigere utgave av salgssuksessen W800i. Selv om telefonene i utseende nærmest er prikk like, er det mye som vitner om at sparekniven har vært i bruk her.

I forhold til W800i føles W700i billig ut i konstruksjonen. Det er mye knirking og knaking nesten uansett hva du gjør med telefonen. Batteridekselet knirker spesielt mye når du skriver meldinger.

Det samme kan vi si om tastene. Selv om de ser like ut som de du finner på W800i, er motstanden i tastene ikke like god. Dessuten er det betydelig knirking her også. Av og til føles det ut som om tastene ikke henger med i svingene når du skriver meldinger. Dette er rett og slett for dårlig.

Oppsettet er ellers likt som på W800i. På sidene av telefonen finner du taster for å justere lydstyrke og å spille av eller sette musikk på pause. På fremsiden av telefonen finner du en dedikert Walkman-tast som tar deg rett til mp3-spilleren.

Tastene burde ikke by på noen problemer for de med store fingre. Da vi testet W800i, syns vi styrepinnen var plassert for langt inn i telefonen. Dette har Sony Ericsson fikset på, og selv om det ikke er enkelt å se, stikker pinnen på W700i litt lenger ut.

Telefonen er ellers gjennomsnittlig stor, men ikke spesielt tung. Den bør med andre ord gli rett ned i de fleste lommer.

SKJERMER OG MENYER

Hovedskjerm: TFT, 262 000 farger
Oppløsning: 176 x 220 piksler
Fysisk størrelse: 1,8 tommer
OS: Sony Ericsson
Meny: Proprietært
Tekst: T9
Firmware: R1CA021

Slik vurderer vi

Minimalisme
Menysystemet til W700i byr ikke på de store overraskelsene. Det er helt likt som W800i sine menyer.

Det betyr at menyene er praktiske og enkle i bruk, og har god respons. Det er sjeldent du blir sittende og vente på at ting skal skje.

Hovedmenyen har et oppsett med tre ganger fire ikoner. I undermenyene er det meste tekstbasert, og fungerer bra.

W700i har også en primitiv støtte for å kjøre flere oppgaver samtidig. Du kan spille av musikk i bakgrunnen samtidig som du bruker Java-programmer. Java-programmene kan også legges i bakgrunnen, men du kan bare kjøre ett om gangen. I tillegg har telefonen et sett med snarveier som du kan hente frem i hvilemodus.

Skjermen er en vanlig 176 x 220 pikslers fargeskjerm. Dette er langt fra revolusjonerende, siden W800i hadde denne oppløsningen da den kom. Det hjelper heller ikke at W700i har en merkbart blassere skjerm.

Likevel fungerer skjermen bra til de fleste oppgaver, som bilder, programmer og spill. I sollys fungerer det også greit, men vi har vært borti skjermer som takler lys bedre.

Last ned: MPEG (20 MB, MPG, 564x423), original (37 MB, WMV, 640x480) Foto: Marius Valle
Vis i fullskjerm

Sony Ericsson W700i med abonnement

Sony Ericsson W700i

Sony Ericsson W700i med abonnement

Sony Ericsson W700i

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen