TEST: Sony Ericsson W350i
Test

Sony Ericsson W350i

Konklusjon

dsad
+ Solid musikkpakke for pengene
+ God spillstøtte
+ Liten, elegant og praktisk design

dsad
- Teknologifattig
- Dårlig kamera

Sony Ericsson W350i har ikke bare en uvanlig design, Walkman-spiller og koster like under 1500 kroner. Gjennom vel én uke med testing er vi blitt kjent med et skikkelig røverkjøp som kan veldig mye.

Musikk først

Først og fremst er det musikk W350i er god på. Her får du rimelig god lydkvalitet, en mp3-spiller i toppklasse og et minnekort på 512 MB i én og samme pakke. I tillegg skal det understrekes at W350i er liten og lommevenllig, og har et veldig smart opplegg med egne musikktaster.

Du kan bruke hodesett etter eget ønske: En 3,5 mm overgang og støtte for trådløse stereohodesett sørger for det.

Og dersom du skulle gå lei musikken din, har telefonen også radio.

Bra på spill

W350i har også eksemplarisk spilstøtte, og de tre medfølgende spillene er et godt utgangspunkt dersom du vil at tiden skal gå fortere. En noe lavoppløst skjerm gjør W350i uaktuell som videospiller, men bilder og spillgrafikk gjør seg godt på den lille skjermen.

Å bruke W350i som telefon er også en drøm. Talltastene er kanskje litt små, men de er veldig gode å bruke og ergonomisk anlagt fingrene. Menyene er kjappe og oversiktlige, og det å skrive tekstmeldinger er ingen sak.

Skjær i sjøen?

For W350i sin del så må dette være teknologistøtten. Telefonen har ingenting fancy som super-3G, trådløst internett, avansert e-post- eller nettleser og det er dermed lite poeng i å kjøpe musikk rett til W350i eller å bruke denne til nettrelaterte oppgaver.

Med unntak av de vanlige nyttefunksjonene egner ikke W350i seg særlig som planlegger heller.

Simpelt kamera

Og dersom kamera er viktig, bør du se etter alternativer. W350i tar greie bilder for bruk i MMS og e-post, men de duger på ingen måte for fotoalbum eller for digitale bildesamlinger. Det finnes telefoner i samme prisklasse som W350i som har autofokus, høyere oppløsning og derav tar langt bedre bilder.

Men alt i alt tilbyr W350i såpass mye for en så liten penge at vi anbefaler telefonen, trenger du en billig, tynn musikktelefon er dette vårt førstevalg.

Hva du da bør se på av alternativer avhenger veldig av hva du ønsker deg. Må kameraet være bedre enn det W350i kan tilby, så bør du sjekke ut Sony Ericsson K550i. Er super-3G og e-post viktig? Nokia 6120 Classic ordner biffen.

Alternative musikktelefoner er vanskeligere i og med at W350i er så bra på nettopp dette feltet. Men Nokias tynne 5310 utfordrer W350i sterkt, blant annet med mer minne og bedre kamera. Samsung F210 har bedre lyd enn W350i, men da må du leve med en enda snodigere design og mindre skjerm. Skal du ha en musikktelefon som virkelig danker ut W350i må du mye opp i pris, men både Sony Ericsson W890i og Samsung i450 tar musikkopplevelsen til nye høyder.

Sony Ericsson W350i

Sony Ericsson W350i med abonnement

Sony Ericsson W350i

Sony Ericsson W350i med abonnement

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen