Sony Ericsson viste Walkman-mobilen

Den heftigste nyheten, W800, er en mobiltelefon med Walkman-merke. Denne telefonen leveres med en minnebrikke på hele 512 MB, og skal kunne spille musikk sammenhengende i 15 til 30 timer, avhengig av bruk.

Lyd i fokus
Telefonen skal være bygget for å gi bedre lydgjengivelse enn hva du tradisjonelt får i en mobiltelefon med MP3-spiller, og leveres med et handsfree-sett der du han bytte ut ørepluggene med ditt eget favoritt-headset.

Tilkoplingen sitter på oversiden av mikrofonen, og dermed kan du også bruke dit eget headsett i handsfree-modus.

Autofokus
Men selv om W800 vil markedsføres som en Walkman-mobil, så er den like imonerende på kamerafronten. Dette er Sony Ericssons første mobiltelefon med 2 megapikselkamera. Dessuten har den autofokus, slik at du skal kunne ta gode og skarpe bilder med telefonen. Bruker du et eldre digitalkamera fra før, skal du ikke se bort fra at W800 kan ta vel så gode bilder.

Bytter bunnpluggen
Bunnpluggen på de nye Sony Ericsson-telefonene er byttet ut. Det betyr at Sony Ericsson for første gang på seks år leverer mobiltelefoner der du ikke automatisk kan flytte med deg det gamle tilbehøret. Sist bunnpluggen ble byttet var det fordi Sony Ericsson byttet til ladere med en annen spenning, og ville unngå sammenblanding.

Denne gang har Sony Ericsson byttet til en raskere port, noe de hevder er nødvendig for å gjøre overføring av store filer som bilder og MP3-filer raskere. Mobiltelefonen kan kobles til en PC via USB, og skal dukke opp som egen drive uten at du behøver å installere programvare. MP3-spilleren skal også støtte AAC-filer, og det er ikke nødvendig med noen egen DRM-koding.

Men om du laster ned programvaren som følger telefonen (Disk2Phone) får du et verktøy som lar deg flytte filer direkte fra CD-platene dine og over i mobiletelefonen.

Totalvekten på telefonen er under hundre gram.

K750_FROK750
Den andre nyheten i det øvre segmentet er K750. Også dette er en avansert kameramobil med 2 megapikselkamera. K750 bygger videre på erfaringene med S700, men skal i følge Erik Sandsmark i Sony Ericsson bli priset lavere enn hva tilfellet er med S700. Telefonen har FM-radio og leveres med 64 MB minnekort.

 

 

 Sony Ericsson J300J300
J300 er en mobiltelefon tilpasset ungdomssegmentet. Prisen vil bli svært lav, og egentlig er det ikke stort annet en pris og en brukbar spillfunksjonalitet som skal selge denne mobiltelefonen. Utseendet er litt utradisjonelt. Sony Ericsson har valgt å bruke samme bøyleantenne som på Z200, til tross for at J300 ikke er noen foldetelefon.

J300 har ikke kamera, men får utskiftbare deksler. Om du da ikke foretrekker originalfargene der du kan velge melom sort, hvitt og noe som visst nok heter ”plucky pink” …Copy of K300_DUAK300
Den fjerde og siste mobilnyheten i denne omgang er K300. Dette er en mobiltelefon som i designen minner mye om suksessmodelen T610. Den er utstyrt med VGA-kamera, men har ikke Bluetooth. Denne telefonen får 12 MB internminne (støtter ikke minnekort).

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen