Test

Sony Ericsson V800

Innledning

Sony Ericsson lanserte i fjor høst V800. Dette er den andre telefonen selskapet har utviklet for de nye 3G-nettene. Modellen er i utgangspunktet laget eksklusivt for den europeiske teleoperatøren Vodafone, mens andre mobiloperatører har måttet stå uten den nye modellen.

V800 er en av de minste 3G-telefonene som kan by på både støtte for minnekort, megapikselkamera, trippelbånd og videotelefoni. Dette gjorde at modellen ble mottatt med åpne armer av både mobilentusiaster og pressen, og modellen ble nylig kåret til årets 3G-telefon på 3GSM-messen i Cannes.

Etter et halvt år på markedet har det nå blitt sluppet en ulisensiert versjon av V800. Modellen har fått navnet Z800i, og ble først vist frem på 3GSM i Cannes i Frankrike. Denne modellen vil med all sannsynlighet komme til Norge og andre markeder hvor Vodafone ikke opererer. Forskjellene mellom V-modellen og Z-modellen er svært få Z800i vil dog komme med Sony Ericssons eget menysystem og skikkelig MP3-støtte.

I den anledning tester vi nå Sony Ericsson V800. Til tross for at denne modellen ikke er å få tak i her til lands, er likhetene med Z800i såpass store at vi kan anse denne testen som en liten sniktitt på Z800i.

Der hvor det er ulikheter mellom de to modellene vil vi poengtere det, og vi vil også komme med en oppdatert versjon av testen så snart vi har fått prøvd ut den "norske" versjonen av Z800i.

Sony Ericsson V800 med abonnement

Sony Ericsson V800

Sony Ericsson V800 med abonnement   Les mer »

Sony Ericsson V800   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen