Test
T700 er liten og nett, og koster ikke for mye. (Bilde: Marius S. Eltervåg)

Sony Ericsson T700

Sony Ericsson T700 er en liten og nett mobiltelefon som både ser bra ut og har et greit utvalg av funksjoner og teknologi.

Design og brukervennlighet

Form: Klassisk
Størrelse:
10,4 x 4,8 x 1 cm
Vekt: 78 gram
Snarveistaster: Volum, kamera
Uttak: Micro-USB
Minnekortplass: M2 (Memory Stick Micro)
Plattform: Sony Ericsson
Menyer: Liste, rutenett
Skjerm: TFT, 2 tommer, 240 x 320 bildepunkter, 256 000 farger
Taletid: 9t 30min (GSM), 4,5 timer (3G)
Hviletid: Opp til 370 timer
SAR: 1.55 Watt / kg
Pris: ca 1800kroner

Kort sagt:
dsad
 – Liten og lett
 – God byggekvalitet
 – Lett å forstå seg på

dsad
 – Tastene passer ikke for store fingre

Velkjente Sony Ericsson-menyer.
Velkjente Sony Ericsson-menyer.
Enkel filoverføring.
Enkel filoverføring.

Lommevennlig

T700 er ikke akkurat store karen, med sine 78 gram fordelt på snertne dimensjoner. Den ligger godt i hånden og glir nok lett ned i både små og store bukselommer.

Kvalitetsfølelsen er det lite å utsette på. Telefonen føles solid, og den gir fra seg lite ulyder. Den er også skrudd godt sammen, og har to låser som holder batteridekselet på plass.

Tastene er responsive, og formet på en måte som gjør det lettere å treffe der du skal. Har du store fingre mistenker vi likevel at du trykker ned to taster samtidig oftere enn du liker.

På telefonens høyreside finner du snarveistaster for volum og kamera.

Skjermen som står i T700 er av typen TFT, og leverer en oppløsning på 240 x 320 bildepunkter og en fargedybde på 256 000 farger. Størrelsen er på to tommer, noe som er helt greit for en telefon i denne klassen. Det blir imidlertid i minste laget for å se på videosnutter eller surfe på nettet.

Samme gamle Sony Ericsson

Vi har sett T700-menyene en rekke ganger før, da det er det samme menysystemet Sony Ericsson har levert i lang tid. Noen vil nok ønske seg litt nytenking der i gården, mens andre vil sette pris på å få et menysystem de kjenner inn og ut, levert med mer teknologi og funksjoner enn sin forrige Sony Ericsson-telefon.

Menysystemet er brukervennlig, og du slipper unna irriterende forsinkelser og hakking når du navigerer deg rundt.

For overføring av musikk, videoklipp eller annen data, kan du bruke enten kabel eller Bluetooth. Etter å ha blitt vant med at stadig flere telefoner kommer med utgang for micro-USB, ble vi litt skuffet over at dette ikke er tilfelle på denne modellen. Her kommer du ikke langt uten en av Sony Ericssons standardkabler.

Det følger selvsagt med en slik kabel, så dette er ikke et stort problem. Overføring av data er svært lettvint, ettersom minnekortet dukker opp som en vanlig masselagringsdisk når du kobler telefonen til PCen. Overføringen går også unna i en fei.

God talekvalitet og bra batteritid

T700 er både prismessig og funksjonsmessig en modell som passer fint for de som liker å ha de viktigste teknologiene på plass, men som først og fremst skal ringe og sende meldinger. Det er derfor hyggelig at lydkvaliteten på samtaler er tilfredsstillende. Vi fikk ingen klager fra de vi snakket med, og hadde heller ikke problemer med å høre hva som ble sagt.

Med liten skjerm og forholdsvis få tunge teknologier under panseret, holder batteriet lenge. Sony Ericsson selv oppgir en taletid på 4,5 timer i 3G-nettet og hele 9,5 timer i GSM-nettet. Vi har ikke målt nøyaktig hvor lenge telefonen holder ut, men vi gikk nå tre dager uten å lade batteriet, med vanlig bruk av samtaler,meldinger og andre funksjoner.

Alt du trenger.
Alt du trenger.

Fin tilbehørspakke

Sony Ericsson T700 leveres med alt du trenger for å komme i gang, selv om vi gjerne skulle sett et romsligere minnekort i pakken. Her er det du får med:

  • Lader
  • USB-kabel (Sony Ericsson proprietær)
  • Minnekort (512 MB)
  • Programvare
  • Brukermanual
  • Stereoøreplugger/håndfri
  • Overgang til 3,5 mm minijack

Sony Ericsson T700 med abonnement

Sony Ericsson T700

Sony Ericsson T700 med abonnement   Les mer »

Sony Ericsson T700   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen