Sony Ericsson P910i på vei

Dette er åpenbart etterfølgeren til Sony Ericssons suksess P900. Som det fremgår av bildene her er det lite som skiller telefonen fra dagens modell, rent fysisk. Men klaffen er blitt noe større for å gi rom for QWERTY-tastatur.

Oppgradering
Sony Ericsson har lenge sagt at en oppgradering av P900 var på trappene. Det er for øvrig ingen overraskelse, ettersom selskapet har en lang tradisjon i å komme med nye forbedrede versjoner av sine produkter noen måneder etter introduksjonen.

P910i omtales på Sony Ericssons hjemmesider som en mobiltelefon, PDA og et digitalt kamera – med video. Mest iøynefallende nyhet er som nevnt klaffen, som har QWERTY-tastatur på baksiden – altså når det er slått ut. I tillegg er tastene større.

Nye taster
Teleavisens mobiltestere har ikke få lagt fingrene på de nye tastene, men forstår godt at produsenten velger å gå vekk fra de strektynne tastene på P900. De likte vi aldri.

Andre endringer vi kan lese oss til ut fra spesifikasjonene er at P910i er to millimeter tykkere og en millimeter bredere enn forgjengeren P900.

Her er bildene:
sony_ericsson_p910_cradle

sony_ericsson_p910_opensony_ericsson_p910_closed
P910a

Grensesnitt (GUI) P910

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen