Sony Ericsson P1i med GPS i salg

Sony Ericsson P1i må være en av de mobiltelefonene som har størst forventningspress på seg. Denne mobilen er Sony Ericssons flaggskip blant de avanserte businessmobilene og skal være både lekker og funksjonell.

Den har et åpent Symbian-operativsystem, samt støtte for trådløst nett og 3G. Selv om størrelsen er ganske behagelig er den også utstyrt med et fullstendig tastatur. Videre har den et 3,2 megapiksel kamera innebygd. Det er nok allikevel de mange kontorfunksjonene, som Office- og Exchange-støtte som appellerer mest, i tillegg til en god batterikapasitet.

GPS på kjøpet

Nå er telefonen lagt ut for salg på de fleste norske nettbutikker, og den skal også dukke opp i butikkene i disse dager. Prisen skal ligge på rundt 4 500 kroner hos nettbutikkene, mens den skal koste en tusenlapp mer hos mobilbutikkene.

En av kritikkene mot Sony Ericsson P1i da den ble lansert var mangelen på GPS. Den nærmeste rivalen er ifølge mange Nokia N95, som har dette innebygd. Selskapet har tydeligvis tatt kritikken til seg, for i en Europa-kampanje har Sony Ericsson lagt ved både GPS-mottaker og et 12-måneders abonnement på et navigasjonsprogram fra Wayfinder.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen