Sony Ericsson P1 i salg

Men selv om du nå kan kjøpe Sony Ericssons smartmobil P1, så vil det ennå ta litt tid før du får den i postkassen din. Nettbutikkene mener å ha produktet på lager fra 13. juli.

Antakelig skal du være ganske kjapp med å bestille om du vil være blant de aller første som kan ta P1 i bruk. Først i august skal telefonen være klar i større volum. 

Wayfinder
Nettbutikkene selger mobiltelefonen for om lag 4.300 kroner. Det kan være greit å merke seg at enkelte kaller modellen for P1 Wayfinder. Dette viser som vi tidligere har antydet at P1 vil komme med Wayfinders navigasjonsløsning. Navigasjon er imidlertid ikke tatt med i spesifikasjonslisten hos forhandlerne.

Her ser du hva nettbutikken Deal mener P1 skal være god for:


Visittkortskanner
Ta et bilde av et visittkort. Bruk visittkortleseren til å skanne teksten, og lagre den som en kontakt.

I Sony Ericsson P1-pakken
Du finner alt du trenger for å få mest mulig ut av telefonen din i esken: En 512 MB Memory Stick Micro™ (M2™), et bærbart håndfrisett, et bordstativ og en ekstra penn. Pluss PC-program og en USB-kabel for enkel synkronisering.

Push e-post
Direkte e-post på mobiltelefonen, akkurat som på datamaskinen. Meldingene sendes direkte til telefonen så snart de ankommer.

HåndskriftgjenkjenningLegg inn tekst med posisjonspeker på berøringsskjerm: skriv et tegn på som med en penn, og det gjøres om til det tilsvarende tegnet på et tastatur.

Web overalt
Med virkelig mobilt Internett kan du surfe på Web og behandle e-post på telefonen, hvor du enn befinner deg. Praktisk og enkelt.

Integrert kameraIntegrert digitalkamera med skjermsøker, dedikerte menyer og direkte tilknytning til bilde- og meldingsfunksjonene på telefonen.

Koblinger du vil like
Glem kabler – fremtiden er trådløs. Koble til andre enheter med Bluetooth™ for å synkronisere, dele og sende.

Symbian™ OS
Med dette åpne operativsystemet for mobile enheter kan du laste ned nye programmer til telefonen.

3GRask og enkel Internett-tilgang. Bli kjent med videosamtaler, direkteavspilt lyd og video, Internett-surfing, multimediemeldinger og e-post på farten. 

Berøringsskjerm
Bruk en posisjonspeker til å navigere gjennom telefonmenyen ved å berøre ikoner eller menyelementer på skjermen.

RSS-sendingerBruk telefonen til å lese siste nytt og annet innhold fra valgte Web-områder og blogger. Bare abonner på sendingene og la dem komme.

Videosamtale
Med 3G-telefon kan du se hvem som snakker. Under en videosamtale ser du en direkteavspilt video av dem du snakker med, og de kan se deg.

Musikkgjenkjenning
Hva er det du hører på? Bare spill inn noen sekunder av musikken, og på et øyeblikk gir TrackID™ (drives av Gracenote Mobile MusicID) deg navnet på sangen, artisten og albumet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen