Sony Ericsson med Windows-mobil

Sony Ericsson med Windows-mobil

Den taiwanske forretningsavisen Commercial Times kan i hvert fall fortelle at Sony Ericsson planlegger å slippe sin første Windows-mobil i løpet av andre halvår i 2008. Mobilprodusenten HTC skal visstnok ha fått oppdraget med å produsere telefonene, skriver Mobil.

Les også:

- Med Windows Vista på innerlomma
- Test: Windows Live for Nokia
- Playstation-mobil kommer snart

Større samarbeid

Teleanalytiker Per Lindberg mener en slik avtale kan være gull for både Sony Ericsson og Microsoft. Han tror nemlig det kan være et steg i retning av at andre som produserer Microsoft-mobiler vil begynne å bruke Ericsson Mobile Platforms.

- Hva dette egentlig vil ende opp i er et bredt partnerskap. Det kan bli første steg mot at hele Microsoft-gjengen begynner å bruke EMP. Ting som Microsoft-mobilene har problemer med er ting som batteritider, interoperabilitet og lignende. Dette er EMP kjent for å være bra på, sier Lindberg til Mobil.

Analytikeren tror videre at Sony Ericsson kommer til å tilpasse Windows-mobilen med sine egne løsninger, i stedet for å bare sette sitt merkenavn på den.

Sony Ericsson skal ikke ha villet kommentere den aktuelle saken. Ingenting er heller kjent om hvordan selve mobilen vil bli.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen