Sony Ericsson med syltynn lekkerbisken

Sony Ericsson med syltynn lekkerbisken

Annonsør­innhold
Les hele saken »
W880 er bare 9,4 millimeter tykk, har 1 GB minne og kommer med programvaren Walkman versjon 2.0. Det betyr mulighet for å se album art, i tillegg til at det er gjort flere andre forbedringer i brukergrensesnittet for musikkspilleren.

Vi fikk kikke på demoversjonen som ble brukt under pressekonferansen, og har allerede begynt å glede oss til månedsskiftet februar mars. Lenger unna er nemlig ikke de første leveransene til butikk.
 
W880i skal komme i to ulike farger, steel/silver og flame black. Sistnevnte vil komme noe senere enn steel/silver.

W880i er ellers en 3G-mobil med kamera både i front og på baksiden. Bak sitter et 2,0 megapiksler kamera med autofokus, mens kameraet på fronten er et enklere kamera ment primært for videotelefoni. 

K810 - kameramobil
Noe heftigere er kameraet i nykommeren K810, en mobiltelefon som kan kalles en direkte oppfølger til kamerasuksessen K800. Kameraet er det samme, med 3,2 megapiksler oppløsning, mens det er gjort flere grep for å forbedre brukergrensesnittet. Blant annet har K810i fått lysende ikoner som viser ekstrafunksjoner på den venstre tasterekken når kameraet er i bruk.

K810 har også fått et bedre program for etterbehandling av bildene du tar. Ved hjelp av en såkalt Foto Fiks kan mørke og tilsynelatende kontrastløse bilder forbedres vesentlig.

K810 kommer i fargene ”nobel blue” og ”golden ivory”. 

K550 - enklere kameramobil
Men K810 er ikke den eneste nykommeren i kameraklassen. K550 er, det lavere modellnummeret til tross, en forbedret versjon av bestselgeren K750. Den har 2 megapiksler kamera, er bare 14 millimeter tykk og kommer med bedre brukergrensesnitt enn K750. 

I tillegg har den fått fotofunksjoner som direkte opplasting til blogg. K200 - Low end
Enda enklere er K200, som blir Sony Ericssons enkleste og rimeligste kameramobil. – Vi har hatt en sterk portefølje innen ”mid range” og ”high end”-mobiler. Nå vil vi markere oss også i ”low end”, der de store salgsvolumene ligger, sier Erik Sandsmark i Sony Ericsson. 

W610 - rimelig Walkman
Musikkmobilen W610 hører imidlertid ikke hjemme blant de aller enkleste mobiltelefonene. Denne Walkmanmobilen kommer nemlig med 512 MB minne og er både slankere og lekrere enn sine forgjengere. 

Bartype
Felles for alle de nye Sony Ericsson-modellene er at de er av den gode gamle bar-typen. Det vil si – ikke noen flippdeksler, skyvemekanismer eller svivler. 

Med de nye produktene sprer Sony Ericsson seg mer vertikalt enn horisontalt. I praksis betyr det at selskapet har fått en lang rekke nye produkter med funksjonalitet mer eller mindre som i eksisterende modeller. Designen er riktig nok tettere opp til tidsånden, og den slanke W880 vil ganske sikkert få mange tilhengere. Men funksjonsmessig ligger den ikke langt unna K800. 

Ingen av nykommerne er smartmobiler, og Sony Ericsson har heller ikke kommet opp med noe som kan møte utfordringen fra et multimediemonster som Nokia N95. Ingen av disse mobilene har EDGE i kombinasjon med UMTS. Ingen av mobilene støtter den raskere 3G-teknologien HSDPA.

3GSM
Men året er ennå ungt, og trolig vil det komme flere nyheter fra Sony Ericsson allerede førstkommende søndag. Da har selskapet invitert pressen til sammenkomst i Barcelona. Mobilen.no vil selvsagt bringe deg nyhetene fra denne sammenkomsten så snart vi hører noe nytt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen