Sony Ericsson med nytt flaggskip

(Berlin/mobilen.no): I skrivende stund står Sony Ericssons globale markedssjef, Dee Dutta, på den provisoriske scenen i et industribygg i det tidligere Øst-Tyskland. Kontrasten mellom det nedslitte industrilokalet og Sony Ericssons nyeste mobiltelefoner er enorm. 

Z320
Den enkleste mobilen heter Z320, og er en foldemobil med et 1,3 megapiksen kamera. Telefonen er ment for det såkalte lavterskel-markedet og kommer i fem forskjellige farger. Z320 skal være på markedet sent i sommer.

K850 er en CyberShot-mobil med 5 megapiksler. Nytt er at telefonen har en sensor som gjør at telefonen automatisk vet hva som er opp og ned. Dermerd blir bilder som er tatt i høydeformat vist i høydeformat, osv.

Det er også en egen av/på-knapp for kameraet, 3x optisk zoom, best-picture-funksjonalitet osv. – Å ta bildene er en ting, like viktig er det å kunne dele dem, hevder markedssjefen i Sony Ericsson. K850 har HSDPA (Turbo-3G). Av utseende minner den mye om K810, men K850 er en smule tykkere. Den har stort sett de samme funksjonene som forløperne, med ”mer av det samme.”

K530 er en 3G-mobil som kan brukes sammen med et nytt stereo hodesett med GPS-mottaker. Dermed får du en GPS-løsning for mobiltelefonen. Hvordan den virker vet vi ikke ennå – Sony Ericsson legger vekt på at det er en ”tracker” som kan brukes for å holde øye med treningen din. Telefonen er også Sony Ericssons første med Opera Mini som standard.

Telefonen har også værmeldingsapplikasjon innbygget, i tillegg til at den kan synkroniseres med Exchange-servere.

Z250 er en enkel foldemobil uten utvendig skjerm, men med symboler som lyser opp når det kommer meldinger. 

Sjeik, rattel and råll!
Sony Ericson lanserer også en ny tjeneste koblet til TrackID. Fra før har du kunnet identifisere musikk og høre hvilken artist som står bak låta og hvilken plate den er utgitt på. Nå kommer tilleggsinformasjon som bakgrunnsinfo om artisten og teksten til musikken du hører.

På de nye musikkmobilene kommer en ny funksjon som heter ”shake control”. Rist frem neste låt, eller rist deg tilbake. Rist den mange ganger, og den plukker musikken tilfeldig.

W910 blir den første mobilen du kan styre med rystelser. Telefonen er en slider med turbo3G. Den kommer i rødt eller sort, har stor skjerm og kommer på markedet mot slutten av året.

Sony Ericsson lanserer også flere hodesett med trådløs stereo, og en ladestasjon med høyttalere.Det kommer også et nytt hodesett med øreplugger og ledninger ned til et display, der du kan se hva som spilles eller hvem som ringer.

Sony Ericsson lanserer også tre nye klokker i samarbeid med Fossil. De nye klokkene kan i tillegg til å vise hvem som ringer også styre volumet på musikken i mobilen, eller bytte spor. 

Flaggskipet
Den største nyheten, eller som Sony Ericsson kaller det: ”the next big thing,” er et nytt flaggskip i walkmansegmentet. Den heter W960 har 3G, Symbian OS, 3,2 megapiksler kamera, trykkfølsom skjerm og plass til 8.000 sanger (8GB). Telefonen kommer i sort, og er en bartype (ingen løse deler eller åpningsmekanismer). 

Vi kommer tilbake med flere detaljer om de enkelte modellene.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen