Sony Ericsson med ny kameramobil

3GSM World Congress er rett rundt hjørnet og det forventes et enormt antall nye mobilslipp, blant annet fra Sony Ericsson. Følgelig svirrer ryktene om hva slags produkt som lanseres. Pconline.com.cn har lagt ut informasjon og bilder av en kameramobil merket Cybershot.

Les mer:
- Sammen om mobil sikkerhet
- Google inn i UIQ
- Er Xperia den nye supermobilen?

Fem megapiksel

Den nye mobilen er i K-serien fra Sony Ericsson, og skal være utstyrt med et kamera som kan ta bilder på opptil fem megapiksler. Som vi ser på bildene utstyres den ikke med blitz, men med to små LED-fotolamper. Mobilen har skyvbart kameradeksel som hindrer støv og riper på kameralinsen. På forsiden ser vi kamera for videosamtaler, som viser at mobilen vil støtte 3G (UMTS) eller raskere.

Mobilen er i midtsegmentet, og skjermen har en høy oppløsning på 320 x 240 punkter som viser 16 millioner farger. På baksiden ser vi at batteridekselet er låsbart, slik at det ikke løsner om mobilen skulle falle i bakken. Navigasjonsspaken er byttet ut med knapper.

Den nye mobilen kan få navn i K7- eller K8-serien, og prismessig vil den havne i midtsegmentet. Om denne mobilen blir tilgjengelig i Norge er vel heller tvilsomt ettersom det ikke akkurat er europeisk meny på bildet. Så snart vi får mer info om den nye mobilen, holder vi deg oppdatert her på mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen