Sony Ericsson med åtte megapiksler

Skal vi tro ryktene på Sony Ericssons uoffisielle blogg, har C905 Shiho et mobilkamera du aldri har sett maken til. Ifølge bloggen vil mobilen offisielt bli lansert 17. juni, og vil komme til butikkene i fjerde kvartal.
 
Åtte megapiksler
Med en oppløsning på 8,1 megapiksler, autofokus, ansiktsgjenkjenning, bildestabilisator, xenon- og fotoblits, og en ny funksjon kalt Smart Contrast, ligger alt til rette for at du skal kunne ta like gode bilder som med et vanlig digitalkamera. Med et 8-megapikselkamera kan du få gode utskrifter av bildene helt opp til A3-format.
 
Den nye Sony Ericsson-mobilen har også A-GPS som kan brukes til geotagging av bildene. Det vil si at du kan lagre informasjon om hvor og når bildene dine blir tatt, noe som gjør fotoblogging enklere.

Spennende design 
C905 Shiho veier hele 136 gram, uten at det gjør den mindre attraktiv. Målene er 104 x 49 x 18 (19,5) millimeter, og den kommer i tre spennende designvarianter: Copper Gold, Ice Silver og Night Black.
 
Mobilen har også HSDPA-støtte, og en batterikapasitet på opptil 380 timer standby, ni timer GSM-tale og fire timers 3G-taletid. 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen