Sony Ericsson "Lizzy" er på vei

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ifølge nettstedet Mobilewhack.com skal Sony Ericsson ha planer om å lansere en ny og oppusset versjon av profftelefonen M600i.

Den oppussede versjonen skal ha kodenavnet Lizzy, og skal ha en mer ergonomisk utforming enn originalversjonen av M600i, som er ganske så firkantet. Telefonen skal også ha mer sølvfarge enn forgjengeren.

Ellers skal Lizzy ha fått wi-fi, slik at du kan koble deg opp mot et trådløst nettverk. Dette er en funksjon som forventes å bli mer og mer vanlig de kommende årene.

Fremdeles ikke kamera
Hvis du er blant dem som valgte bort M600i på grunn av mangel på kamera, vil du nok bli skuffet, ettersom heller ikke den nye versjonen skal by på dette.

I artikkelen " Neste års SE-modeller" kan du imildertid lese om Elena, som også er en oppfølger til M600i. Denne versjonen skal ha et 3,2 megapiksels kamera, og kan dermed være telefonen for deg som både vil ha UIQ og kamera.

Vi har sannsynligvis mange spennende Sony Ericsson-nyheter i vente fremover. Det forventes blant at produsenten vil avduke flere nye telefoner under morgendagens lansering.

PS: Bildet er av den originale M600i

(Kilde: Mobilewhack)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen