Sony Ericsson lanserer tre nye mobiler

Årets CES-messe i Las Vegas er i gang. Sony Ericsson åpner ballet med å lansere tre nye telefoner. Denne gangen kommer to nye Walkman-telefoner og en designtelefon. Men den største nyheten er at selskapets første GPS-mobil er underveis.

Z555. Ligner den på Nokia Prism?
Z555. Ligner den på Nokia Prism?
W350i har et snev av 90-tallet over seg.
W350i har et snev av 90-tallet over seg.
W760i er Sony Ericssons første GPS-mobil.
W760i er Sony Ericssons første GPS-mobil.

Sony Ericsson Z555i

Sony Ericssons nye kamskjelltelefon har beskjedne spesifikasjoner, noe som gjerne er tilfellet når produsenten kaller den "a statement of style". Likevel har den sine sider, blant annet at du kan kontrollere telefonen bare ved å bevege på den, og den har et skjult display på utsiden.

Les mer om Sony Ericsson Z555i »

Sony Ericsson W350i

Denne Walkman-telefonen har et snev av 90-tallet over seg, med et flipplokk som skjuler tastene. Dermed kan den, om du legger en god porsjon velvilje til, minne om klassikere som T28 i utseende. Spesifikasjonene er imidlertid mer moderne. Den har støtte for minnekort, et 1,3 megapikslers kamera, musikktaster på utsiden og den er forholdsvis tynn med sine 10 millimeter tykkelse.

Les mer om Sony Ericsson W350i »

Sony Ericsson W760i

W760i er rosinen i pølsa på Sony Ericssons lansering. Nykommeren er nemlig selskapets aller første telefon med innebygget GPS. I motsetning til Nokia har ikke Sony Ericsson utviklet GPS-programvare selv, men gått i allianse med Wayfinder.

Og det er muligens ingen dum idé. Selskapet har nemlig mye erfaring i å lage mobilnavigasjon. W760i har også Walkman-funksjon, og tungt fokus på underholdning.

Les mer om Sony Ericsson W760i »

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen