Sony Ericsson lanserer LiveView

Sony Ericsson lanserte i dag den spennende miniskjermen LiveView. Dette er en ekstra skjerm som kan brukes sammen med enhver mobil med Android 2.0 og nyere.

Den 1,3 tommer store skjermen viser deg innkommende tekstmeldinger, avtaler og statusoppdateringer fra både Facebook og Twitter. Det er også en fjernkontroll for musikkspilleren i telefonen din, slik at du slipper å finne frem telefonen for å endre sang eller justere volumet. Man kan til og med lese nyheter på saken via RSS.

Når du får en innkommende samtale kan du se hvem som ringer, men skjermen har ikke mikrofon eller høyttaler så du kan snakke gjennom den. Du kan imidlertid dempe ringetonen.

Lettvekter
LiveView veier ikke mer enn 15 gram, og bruker Bluetooth til å kommunisere med telefonen. Det betyr at du ikke kan gå mer enn 10 meter bort fra telefonen før den mister kontakten. En hendig bonus er at skjermen også har en egen funksjon for å lokalisere telefonen din om du har mistet den.

Sony Ericsson ønsker selvsagt først og fremst at du skal bruke skjermen sammen med selskapets Xperia-telefoner – X10 og X10 Mini. Men på hjemmesiden står det at skjermen fungerer like bra sammen med telefoner som HTC Desire og Samsung Galaxy S. Alt du trenger å gjøre er å laste ned programmet LiveWare Manager i Android Market.

Programvaren i LiveView er åpen, slik at hvem som helst kan utvikle applikasjoner for skjermen. Det kan bli spennende å se hvilke funksjoner man pønsker ut for den lille dingsen.

LiveView er ventet i butikkene før jul. Det er foreløpig ikke klart hvor mye settet vil koste.

Nedenfor kan du se Sony Ericssons egen videodemonstrasjon.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen