Sony Ericsson lanserer


Kanskje får vi se noe til den beryktede "Wilma"

Sony Ericsson har kalt inn til pressekonferanse tirsdag 28. februar, der selskapet vil lansere nye telefoner. Lanseringen vil finne sted på formiddagen, og vil ta for seg en større del av Sony Ericssons portefølje for det kommende året. Spekulasjonene går høyt, og mange mener at vi vil få se den lenge ventede "Wilma" fra Sony Ericsson med 3G og tre megapikslers kamera.

Det er nøyktig ett år siden Sony Ericsson sist innkalte til pressekonferanse i denne størrelsen. Da lanserte selskapet sine suksessmodeller W800i og K750i, som begge var blant de mest omtalte telefonene for fjoråret. Også da valgte selskapet å legge lanseringen midt mellom teknologimessene CeBIT og 3GSM, og på den måten få mest mulig publisitet på lanseringen.

Nettstedet Mobil.se skriver at det også går rykter om en ny kamskjellstelefon med 3G som skal overta etter Z800i, samt en liten lavpristelefon. Utover dette er det veldig usikkert hva Sony Ericsson kommer til å dra opp av hatten.

Erik Sandsmark ved Sony Ericsson Norge kunne bekrefte overfor Amobil at det ikke vil bli kjørt noen pressekonferanse i Norge, men at det vil bli holdt pressekonferanser andre steder i verden. Amobil vil dekke lanseringen den 28. februar, og vil komme tilbake med mer informasjon så snart det foreligger.

(Kilder: Mobil, Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen