Sony Ericsson K800i er folkets favoritt

Sony Ericsson K800i er folkets favoritt

Mobilgallaen 2006 ble den reneste parademarsj for Sony Ericsson, som hentet hjem tre av fire mulige priser. K800i vant prisen både som årets kameramobil og som folkets favoritt. Samtidig ble W850i kåret som årets musikkmobil.

- Vi er veldig ydmyke ovenfor de som har kåret oss til vinnere i disse kategoriene. Særlig er vi stolte over at vi er valgt til folkets favoritt, sier Erik Sandsmark i Sony Ericsson til Mobilen.no.

Vi skal ikke underslå at vi ble en smule overrasket over at folket valgte nettopp K800i som årets mobiltelefon. Med over 34 prosent av stemmene slo K800i nærmest knockout på konkurrentene.

K800i har lenge ligget blant bestselgerne, men ser vi på salgstallene er det flere modeller som selger bedre enn K800i. En viktig årsak er selvsagt at Sony Ericsson K800i ikke er noen spesielt billig mobiltelefon. Salgslistene preges normalt av de modellene som de ulike operatørene til en hver tid ønsker å få ut av lageret.

K800i er imidlertid en mobiltelefon med en rekke smarte funksjoner. Du kan legge bildene dine direkte inn i en blogg på Internett, eller du kan gjøre endringer på fotofilen i telefonens egen programvare. K800i er i tillegg velegnet for så vel e-post som MP3-spiller.

Hvilke faktorer som har veid tyngst når folket har K800i som årets mobil skal være usagt. Helt klart er det like vel at Sony Ericsson i årets avstemning har feis all konkurranse til side. K800i er årets mobiltelefon, valgt av folket av minst 10.000 grunner.

Her er de øvrige prisvinnerne på mobilgallaen 2006


Chess
fikk prisen for beste kunderservice, en kategori med åtte nominerte. Chess har også etter at Idar Vollvik forlot selskapet lagt avgjørende vekt på kundeservice, og juryen fant at den er den beste.

Prisen for beste operatørprodukt gikk til NetCom for Trådløs familie, som har gitt operatøren stor suksess og resultert i flere etterligninger.

Ice fikk prisen som årets nykommer, i stor grad fordi operatøren lanserer en mobilteknologi - CDMA2000 - som er ny i Norge. 

Opplysningen 1881s mobilsøk på 3G, som viser hvem som ringer basert på opplysningens database, fikk kprisen som beste mobile innholdstjeneste.

Seven og Mobyson fikk prisen for Beste nyskapning for Pushmail, en avansert løsning for epost på mobilen.

Prisen for Beste forhandler gikk til Mobildata Halden.

Mobilgallaen, som vil bli en årlig begivenhet, ble arrangert av Mobilen.no, en publikasjon fra Telepress, som også utgir InsideTelecom og Teleavisen.

Over 400 deltakere ble underholdt av Pernille Sørensen, Marit Larsen, Briskeby og Jahn Teigen på Radisson SAS Plaza Hotell, hvor stemningen nådde de store høyder utover kvelden - ikke bare blant prisvinnerne.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen