Sony Ericsson HBH-DS970

Når vi skriver samletester er det sjelden testkandidatene ankommer samtidig. Noen ganger kommer produktene så sent at de ikke rekker deadline. Nettopp dette skjedde med Sony Ericcson HBH-DS970 da vi sammenlignet A2DP-hodesett i september. Men det heter seg at det som kommer sent, det kommer godt. Vi spanderer gjerne en ekstra test på HBH-DS970.

For å oppsummere litt: A2DP er en Bluetooth-protokoll som gir trådløs stereolyd i god kvalitet. Dermed blir mobilen forvandlet til en trådløs MP3-spiller, noe som selvsagt kan være ganske kjekt. Det er langt fra alle mobiler på markedet som støtter A2DP, men det blir stadig flere.

HBH-DS970 er et øreplugg-basert A2DP-hodesett av den typen du skyver litt inn i øregangen. Dette gjør at pluggene isolerer lyd, og at lydkvaliteten gjerne blir bedre enn øreplugger som hviler på ørebrusken. Selv om høyttalerelementene er små, får lytteren god bunn og fylde i lydbildet så lenge trykket ikke lekker ut.

Ulempen er at plugger er mindre komfortable, men mange brukere synes den gode lyden og begrenset støy fra trafikk og bråk er verdt det.

Metode
Metoden og testoppsettet vårt har vært likt som i A2DP-testen, bortsett fra at vi bare har testet hodesettet opp mot Sony Ericsson K800i. Den forrige testen viste at hodesettene oppførte seg temmelig likt fra mobil til mobil, og lydkvaliteten var lik uansett.

Vi har testet lydkvaliteten, funksjonaliteten og stabiliteten til HBH-DS970 med både K800i og bærbar PC. Vi hørte på den samme testlisten av låter, og testet både Skype og mobilsamtaler.

Takk til Sony Ericsson for utlån av testprodukter.

Sony Ericsson HBH-DS970

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen