Sony Ericsson har oppdatert Play Now Arena

Play Now Arena skulle være Sony Ericssons motsvar til Apples Appstore og iTunes, men til nå har du bare kunnet kjøpe musikk. Ifølge Mobil.se har nå Sony Ericsson åpnet for spill og applikasjoner, noe som trolig har vært etterlengtet blant mange Sony Ericsson-brukere.
Nokia viste hvordan man IKKE skal lansere en innholdsbutikk med Ovi Store. Nå gjenstår det å se hva Sony Ericsson kan få til med nye Play Now Arena. For øyeblikket kan du imidlertid kun kjøpe/laste ned i underkant av 50 spill og applikasjoner. Til sammenligning har Appstore nærmere 20 000 programmer tilgjengelig, og Android Market har også tusentalls av spill og applikasjoner, melder Mobil.se.
Du kan besøke Sony Ericsson Play Now Arena ved å trykke ikonet i menyen (på en kompatibel telefon), eller besøke nettsiden www.playnow-arena.com. Vi blir imidlertid positivt overrasket når vi ser at innholdsbutikken kan by på rundt 20 spill – mange kjente titler –, som alle koster delvis akseptable 40 kroner. Tre spill er foreløpig gratis. Du trenger dessuten ikke registrere deg som bruker dersom du betaler for applikasjonene via SMS.
Spillene som er tilgjengelige er mange av de samme du finner hos uavhengige innholdsleverandører – men da med 50 kroner i abonnementspris hver uke og annet vås. Det virker tryggere å handle i Sony Ericsson Play Now Arena, for å si det sånn. En del av applikasjonene ser dessuten ut til å være nyttige – eller i alle fall underholdende – for en del brukere. Det ser ikke ut til at Sony Ericsson har tabbet seg ut – slik Nokia gjorde med Ovi Store – når de nå relanserer Play Now Arena for å inkludere spill og applikasjoner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen