Sony Ericsson drøvtygger K310i

Alternativ tekst mangler

Sony Ericsson K320i

Dimensjoner: Ukjent

Teknologi: GSM 900, 1800, 1900, GPRS, push e-post.

Maskinvare: Blåtann 2.0, USB. 15 MB innebygget minne.

Batteri: Ukjent

Skjerm: UBC, 65 000 farger, 128 x 160 punkter, 1,8 tommer.

Kamera: 0,3 megapiksler, 4 x digital zoom.

Øvrig: Mp3-spiller, MMS, e-post, automatisk blåtann-paring.

Tidligere denne uken lanserte Nokia en rekke nye mobiltelefoner i New York. I dag er det Sony Ericssons tur, og selskapet presenterer nå K320i.

K320i, som for øvrig har mange likheter med K310i, er i følge Sony Ericsson en forretningstelefon. Likevel ser den ut til å mangle mesteparten av det en forretningsbruker kan ha behov for.

Telefonen har riktig nok støtte for push e-post, slik at du kan få e-posten din til telefonen på samme måte som SMS. Muligheter for full synkronisering med PC er også til stede.

Dessverre må du nøye deg med GPRS når du skal laste ned e-post og surfe på nett med K320i. Her finnes nemlig verken støtte for EDGE, 3G, Wi-Fi eller HSDPA, for den saks skyld.

Skjermen til K320i er av typen UBC (Ultra Bright Color), og har en oppløsning på 128 x 160 punkter. Fargedybden er på 65 000 farger.

Telefonens kamera er et godt stykke fra de beste kamera. Du kan nemlig ikke ta bilder i mer enn 0,3 megapikslers oppløsning. Kameraet har muligheter for å zoome inn bildene opptil fire ganger digitalt.

K320i har riktignok en musikkspiller. Men du vil ikke få plass til så mange sanger. Internminnet begrenser seg nemlig til 15 MB, og støtte for minnekort finnes ikke.

Automatisk blåtann-paring
Én fiffig løsning har Sony Ericsson klart å presse inn i K320i, og det er den automatiske blåtann-funksjonen. Når du skal kommunisere med andre telefoner eller enheter via blåtann, vil telefonene finne hverandre automatisk, slik at du ikke behøver noe passord.

Det har foreløpig ikke lykkes Amobil å oppdrive noen pris på K320i. Men sannsynligvis vil prisen være et viktig argument for om sjefen din kjøper et eksemplar av K320i til deg, eller velger å gå for en mer avansert forretningstelefon. K320i vil komme i salg i løpet av oktober.

K320i er for øvrig ikke det eneste produktet Sony Ericsson viste frem i dag. Selskapet lanserte også en blåtann-klokke som du kan bruke til å styre mobiltelefonen din. Mer om dette kan du lese i saken "Blåtann-klokke fra Sony Ericsson".

(Kilder: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen