TEST: Sony Ericsson C510
Test
(Bilde: Audun M. Solheim)

Sony Ericsson C510

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

dsad
+ Mye kamerafinesser for pengene
+ Bra batteri
+ God skjerm

dsad
- Vanskelige taster
- Skuffende bildekvalitet
- Minimalt med tilbehør

 

Utseendemessig er ikke Sony Ericsson C510 telefonen som får deg til å hoppe i stolen av begeistring. Her snakker vi om en kameratelefon som er tradisjonell i de fleste henseende.

Selv om C510 ikke er av den fargerike sorten, leverer den varene tilfredsstillende på de fleste områder. Unntaket er tastene, som er laget slik at du støtt og stadig kommer i skade for å taste feil.

Heldigvis har du en skarp og nokså stor skjerm slik at du fort ser dine feilskjær. Gode og oversiktlige menyer er også medvirkende til at du enkelt ser hva du driver med.

En gjenganger i tester av Sony Ericsson mobiltelefoner, er skryt om batterritiden. Så også denne gang, vi brukte C510 i rundt fire døgn mellom hver opplading.

Skral salgspakke

Bortsett fra laderen er det forøvrig smått med utstyr som følger med. Du får riktignok et par hodetelefoner (uten overgang til minijack), men utover dette må du bla opp dersom du skal få fullt utbytte av telefonen din.

Direkte proff er C510 ikke, men viktige nyttefunksjoner som alarm, kalender og synkronisering er selvsagt på plass.

Rom for underholdning er det også. MP3-spiller, RDS-radio og tre medfølgende spill hører til i denne kategoerien. Den innebygde bevegelsessensoren kan også brukes til å kontrollere enkelte spill.

Kamera i fokus

Kameraet har er spekket med innstillingsmuligheter og har praktiske funksjoner som ansiktsgjenkjenning. Bildekvaliteten er derimot ikke like overbevisende. Vi har sett flere år gamle modeller med tilsvarende oppløsning ta bedre bilder. Når det er sagt er C510 forholdsvis rimelig til å være en kameratelefon med 3,2 megapikslers oppløsning, men den har hard konkurranse.

Hvis du for kan klare deg med litt mindre skjerm, ville vi ikke nølt med å valgt bort C510 til fordel for den lekre W890i. Den har nå falt så mye i pris at du faktisk får kjøpt den for samme pris som C510. På kjøpet får du da også en vesentlig bedre tilbehørspakke.

Alternativt kan du kikke på W595, som med unntak av fotolys har så og si alt C510 stiller med, pakket inn i en bedre innpakning.

Sony Ericsson C510 med abonnement

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson C510 med abonnement

Sony Ericsson C510

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen