Sony Ericsson-nytt på torsdag

For et selskap som har havnet en smule i bakleksa når det gjelder teknologisk avanserte mobiler, spesielt i forhold til rivalen Nokia, er det nå viktig å slå tilbake. Derfor er det med glede vi registrerer at selskapet nå skal lansere det de kaller ”det neste store”.

Torsdag kveld har Sony Ericsson nemlig invitert verdenspressen til en storlansering i Berlin. Ifølge selskapet skal de da presentere de siste utviklingene innenfor Sony Ericsson Music og Imaging.

Fem megapiksler?

Kanskje vil selskapet endelig lansere en mobil med kamera der oppløsningen er over tre megapiksler. Etter at Nokia har vært på banen i flere måneder med en fem megapikselmobil er det ikke utenkelig at Sony Ericsson kommer etter med en lignende modell.

Kanskje vil dette være Cyber-shot-modellen Sofia som det har versert rykter om på nettet i lang tid. I tillegg til det imponerende kameraet skal denne modellen også være utstyrt med mobilturboen HSDPA, som muliggjør overføringshastigheter på flere megabit.

På musikkfronten kan vi kanskje endelig få se W950-etterfølgeren Maria, som skal være utstyrt med hele åtte gigabyte flash-minne. Rykter om HSDPA-modellen Shinobi kan kanskje også bli bekreftet. Denne musikkmobilen skal kunne styres med bevegelse. Beveg fremover for neste sang, bakover for forrige sang og rist på mobilen for en vilkårlig sang.

Uansett er det alltid spennende når de store gigantene i mobilbransjen presenterer nyheter, så følg med i slutten av uken for full oppdatering på Sony Ericssons storlansering.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen