Sony DCR-SR90

Dagens moderne videokameraer kan på mange måter sees på som en egen datamaskin. Likhetene er mange med prosessorer, internminne, operativsystem og et brukergrensesnitt som de fleste forstår. Men det er en ting de fleste mangler for å fullføre denne likheten: En harddisk. Men hva skjer når denne også er på plass? Det er tid for å teste et videokamera med en fullblods harddisk.

Denne gangen er det Sony som leverer produktet, men også JVC leverer slike. De to er dog de eneste foreløpig. Fordelen med en harddisk kan nok kanskje sies å ligge i filbehandlingen. Overføring til PC skjer via USB2.0 og du kan enkelt plassere videofilene der du måtte ønske på maskinen. Samtidig får du et veldig enkelt oppsett på kameraet hvor du slipper å spole.

Alternativ tekst mangler

Den største ulempen er rett og slett at harddisken ikke kan byttes ut. Dermed er du låst til den lagringsplassen du har fått med på kjøpet, i dette tilfellet 30GB. Dette skulle gi omtrent 7 timer i beste kvalitet. Samtidig er vi kjent med at harddisker generelt ikke er laget for røff behandling og humpete bilturer.

Bortsett fra harddisk kan SR90 skryte av ekte 16:9, 3 megapikslers stillbilder, 10x optisk zoom og 5.1 surroundlyd i Dolby Digital kvalitet!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen