Sony DCR-SR40

Vi skulle egentlig ønsket å hatt inne et harddisk-kamera fra JVC nå, siden vi allerede har tatt en titt på Sony sine HDD-kameraer. Men bedskjeden fra JVC var at de kun har gamle modeller og ville derfor ikke sende oss noen eksemplarer nå. Så selv om JVC har en del aldrene kameraer ute, er de altså litt ute av bildet. Hitachi har et par modeller ute, men det er altså Sony som dominerer markedet for denne typen videokameraer. Da er det interessant å tenke litt tilbake, hvor Sony hevdet at DVD var framtiden.

Alternativ tekst mangler

Pakken vi får fra japanerne er som vanlig ryddig og med et nødvendig utvalg av tilbehør. Manualer på alle verdens språk, kabler(AV, USB og strøm), CD-rom og en dockingstasjon er hva vi finner i esken. Merk at noen fjernkontroll ikke fulgte med.

Det er ikke til å stikke under et stol at dette er en relativt billig modell og derfor er det naturlig at det er kuttet ned på en del ting. Den ene bildebrikken er på 1/6 tomme, harddisken på 30GB, 2,5 tommers LCD-skjerm og dockingstasjonen er egentlig det eneste vi kan bemerke oss av nyttig fakta. Sony snakker også om 16:9, den er i hvert fall "fake".

Sony DCR-SR40E

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen