Sony DCR-PC350 annonsert i Norge

Pressemelding

Kompakte Sony DCR-PC350 gir tre megapikslers bildekvalitet

Mobile filmskaperfunksjoner, imponerende objektiv og praktisk docking-stasjon

6. juli 2004: Det kompakte og funksjonsrike videokameraet Sony DCR-PC350 er lite – men vil gjøre et stort inntrykk i sitt marked. Det er utstyrt med en CCD på tre megapiksler, primærfargefilter og objektivsystemet Carl Zeiss Vario-Sonnar T* for maksimal lys- og bildesensitivitet så vel som presise opptak av bevegelige så vel som still-bilder. DCR-PC350 vil avgjort levere den beste bildekvaliteten blant kompakte videokameraer med tilsvarende størrelse når det kommer på markedet i september. Det er ideelt som familiekamera og den kompakte funksjonaliteten muliggjøres ved hjelp av dens kompanjong, docking-stasjonen Handycam Station. Denne gir en rekke koblingsmuligheter og lader opp batteriet når kameraet er docket.

Større og flere bilder i prisguiden.

- DCR-PC350 er 20 prosent mindre enn våre tidligere modeller med tre megapiksler, men gir samme bildekvalitet, sier produktsjef Erling B. Lae i Sony Norge. - Størrelsen og funksjonene gjør det til et ideelt familiekamera, og med Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-objektiv og CCD på tre megapiksler med Primary Colour Filter, står den mildt sagt sterkt i forhold til konkurrerende produkter. Våre kunder krever fleksible tilkoblingsmuligheter og enkel bruk, så vi har forenklet tilkoblings- og overføringsprosessen gjennom bruk av docking-stasjonen.

- Vår Handycam Station er alltid klar, fortsetter Lae. - Alt du trenger å gjøre er å ta opp videoen din og sette videokameraet i stasjonen - og du kan umiddelbart betjene avspilling på widescreen-TV med den medfølgende fjernkontrollen eller overføre materialet til PC’en for redigering.

Større og flere bilder i prisguiden.
Primary Color Filter består av RGB-filtre for mer nøyaktig fargereproduksjon, mens et større antall piksler fører til høyere lyssensitivitet. Foruten bilder med høyere oppløsning gir CCD’en med primærfargefilteret forbedret videofargereproduksjon og mer nøyaktige hudtoner, selv om kameraets automatiske eksponering skulle være misjustert. Kombinert med forbedret signalprosessering tillater CCD’en også mer nøyaktig avlesning av eksponeringsnivåer, så alle endringer i klarhet registreres på en mer naturlig måte. DCR -PC350 kan ta opp video i 16:9 widescreen-format, så det kreves ingen skalering eller ekstra bildeprosessering for å avspille på dagens populære widescreen-TV’er, som gir enda bedre bildekvalitet. Videokameraet kan også lagre stillbilder på Sony Memory Stick Duo og CCD’en bidrar her med redusert støy på bilder tatt i alle kameraets ulike innstillinger for høyoppløselige bilder (2016 x 1512 / 1600 x 1200 / 640 x 480).

Kameraets Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-objektiv har 10x variabel, optisk zoom (8.5x for Camera-Memory Mode) og et spesielt linsebelegg som minimaliserer refleksjoner og muliggjør utmerkede videobilder selv ved filming av bevegelige objekter. Kombinert med CCD’en på tre megapiksler bidrar dette til å plassere DCR-PC350 over mange andre videokameraer med sammenlignbar størrelseMed Handycam Station er DCR-PC350 alltid klart til dyst. Stasjonen muliggjør tilkobling til PC via i.LINK eller USB-koblinger, så kameraet kan brukes som et live web-kamera. Du kan enkelt og greit å koble det til din PC via Handycam-stasjonen eller koble det til en TV via en AV-kabel for å avspille filmer eller stillbilder lagret på kameraet. DCR-PC350 er også klar for den nyeste teknologien. Når den står i stasjonen kan du koble til en DVD-opptaker via i.LINK, og opprettholde den høye digitale opptakskvaliteten når du overfører materialet til en DVD-plate. Alt dette skjer mens kameraets batteri lades.

LCD-skjermens hybridteknologi gjør at brukeren kan avspille video selv under forhold med høy kontrast. I tillegg til LCD-skjermen har kameraet et berøringspanel med et strømlinjeformet brukergrensesnitt for rask og enkel tilgang til kamerafunksjoner og informasjon om batteriladning. Skjermen har også en alternativ opptaksknapp på rammen for bedre kontroll ved opptak i visse situasjoner. En manuell fokusring, en intelligent tilbehørssko og innbygget lys gir kreative muligheter.

Sony DCR-PC350 blir tilgjengelig i september 2004.

Veiledende pris er dessverre foreløpig ikke klar.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen