Sony DCR-PC330 får 3 Megapiksler

Designet til Sony DCR-PC330 tyder på at det vil erstatte gamle DCR-PC120/P115 mv. Denne serien har større objektiv enn de mindre videokameraene som PC103/105, og er regnet for å ha meget god bildekvalitet.

Vel så spennende som at kameraet får høy oppløsning, er at det får et RGB fargefilter slik som på et ordinært stillbildekamera. Dette skal føre til bedre fargegjengivelse enn man kan få til med filtre med komplementærfarger. Canon presenterte for få dager siden sine nye videokameraer med tilsvarende teknologi.

PC330 får en 10x optisk zoom produsert av Carl Zeiss. Objektivet har Carl Zeiss' profesjonelle T*-coating, som skal minimere reflekser og strølys som ødelegger bildet. Brennvidden tilsvarer 45-450 mm, en kraftigere vidvinkel ville vært å foretrekke.

PC330 benytter seg av hele CCD-brikken når man tar opp film i 16:9 modus, og skal være blant de kameraene på markedet med best widescreenkvalitet.

Batterilevetiden er meget god, Sony oppgir at standardbatteriet som følger med kan holde i opptil 9 timer.

Kameraet har tilkobling for USB, Firewire inn/ut og analog inngang. Det har ikke optisk bildestabilisator eller videolys.

Kameraet vil komme på markedet i oktober, til en foreløpig ukjent pris.

Pressemelding og spesifiikasjoner følger på de neste sidene.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen