Test

Sony DCR-HC96E

Tidligere i år testet vi HC24 som er av de billigere modellene i denne serien. Til ca. 3000 kroner kunne du stikke av med et ganske ålreit videokamera. Men for nesten den dobbelte prisen krever vi mer av HC96 enn sist gang vi satt med Sony på testbenken. Dermed er det ekstra spennende å se på forskjellene mellom de to nevnte modellene.

Noe av forskjellen på de to kameraene kommer fram allerede i det vi åpner esken. HC96 kommer nemlig med en dockingstasjon. Her skal du kunne lade, samt bruke både firewire, USB og A/V-ut uten å måtte flytte på en eneste kabel. Det er sikkert individuelt hvorvidt man trenger en slik, men fordelene er definitivt tilstedeværende.

Alternativ tekst mangler

Ellers er det som vanlig en enkel pakke med medfølgende manualer og de kablene du skulle trenge. Nei, det er det forresten ikke. Aldri har undertegnede opplevd at produsenten har sendt med en firewirekabel sammen med videokameraet. Så er ikke tilfellet denne gangen heller. Men; Vi legger dårlige vaner til side og tar et dypdykk inn i Sony DCR-HC96E.

Sony DCR-HC96E   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen