Test

Sony DCR-HC24E

Etter å nettopp ha testet Samsung VP-D351 og mildt sagt ikke vært helt fornøyde med det skal det sies at det ikke skal mye til for å imponere oss denne gang. Det vil si, det burde ikke være store utfordringen for Sony å overgå forrige testkamera. Spørsmålet er vel heller i hvor stor grad.

I det vi får kameraet i hende skal man ikke si at førsteinntrykket er negativt. Det ser egentlig ganske ålreit ut. Fine linjer og et relativt robust kamerahus. 20x optisk zoom er vel å regne som vanlig i dag. Stort sett er det dette disse budsjettmodellene selger på. Sånn bortsett fra pris da så klart. Prisen på denne modellen ligger ifølge vår produktguide på ca. 3200kr, noe som må sies å være ganske bra. For dette får du altså Sonys budsjettmodell nummer en. Med nattmodus, berøringsskjerm og den mer eller mindre beryktede Carl Zeiss linsen. For de som lurer røpes det tallene 1,8/2,3-46 frampå linsen. Merk at tallene ikke kan sammenlignes med fotokameraer sånn uten videre.

Av en eller annen grunn fulgte det ikke med norsk manual til testeksemplaret. Nå er ikke undertegnede veldig stødig i verken italiensk, spansk eller fransk. Ei heller det siste språket hvis nasjonalitet var umulig å tolke. De brukte i hvert fall ikke vanlige bokstaver. Med andre ord måtte man her holde tunga rett i munnen for å få oversikt over kameraet. Til Sony sitt forsvar skal det visstnok følge med skandinavisk bruksanvisning vanligvis.

Sony DCR-HC24E   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen