Sony bekrefter video i A700-erstatter

Sonys Alpha-entusiaster er av nødvendighet en gjeng tålmodige mennesker. Sony har ofte latt dem vente uforholdsmessig lenge på nye modeller, og i det siste er det spesielt en erstatter for A700 de trofaste har ønsket seg. Ventetiden er langt fra over, men Sony vet tydeligvis å sette pris på sine brukeres lojalitet, og i dag ble den belønnet med et løfte om at en A700-erstatter ikke bare er på vei, men vil også få video-opptak i Full-HD, sannsynligvis som første speilreflekskamera med denne muligheten fra Sony.

Hvorfor bare sannsynligvis og ikke helt sikkert? Jo, A700-erstatteren var nemlig ikke den eneste konseptmodellen Sony viste frem i dag, hva speilrefleks angår. De viste også frem en annen dummy som de ikke sa noe om, men som var tydelig mindre både i størrelse og grad av forseggjort design, noe som tyder på at det vil være snakk om en rimeligere modell. Det er tvilsomt om den blir sluppet før A700s erstattermodell, men i og med at Sony ikke så et eneste ord om den, bortsett fra at også den utstyres med mulighet for videoopptak, kan det ikke utelukkes.

Samtidig annonserte Sony også to nye objektiver, et 24 mm Carl Zeiss fullformatsobjektiv med f/2 som største blender, samt et sølvfarget 500 mm f/4 teleobjektiv. Vi fikk ingen informasjon om pris og tilgjengelighetsdato, verken når det gjelder kameraer eller objektiver.

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen