Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2 (Bilde: Sony)

— Sony Xperia Z3 knuser det meste

Det nye flaggskipet skal ha sparket godt fra seg i ytelsestester.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sony har virkelig imponert med sine toppmodeller den siste tiden. Vi har latt oss begeistre av både Z1 og Z2 på mobilfronten. Nå ser det ut til at selskapet ligger an til å fortsette seiersrunden, i hvert fall om vi skal tro siste nytt fra ryktebørsen.

Voldsom ytelse

Ifølge phonearena.com har en Sony-mobil som går under navnet D6653 blitt testet til en score på 37169 i AnTuTu. Til sammenligning ligger andre flaggskip, som for eksempel HTC One M8 og Samsung Galaxy S5, og vaker i området 35 000 til 36 000 poeng. Sony holder seg fortsatt i toppsjiktet for ytelser. 

Selskapet har selv satt seg som mål å slippe en ny toppmodell hvert halvår. D6653 kan derfor vise seg å være den nye Z3-mobilen. Under testingen var mobilen utstyrt med firekjernet Snapdragon 801-prosessor og Android 4.4.4 operativsystem.  

Sparer på kruttet

Det er mulig Sony sparer det beste til Z4, til tross for rå ytelser fra det som kan være nye Z3. Qualcomms lynraske Snapdragon 805 er tilgjengelig nå, og dens etterfølger 810 ventes rundt årsskiftet.  Likevel har Sony skviset ut imponerende ytelser fra Xperia Z3 med 801-brikken.

Salget av mobilen starter antakelig i løpet av de neste par månedene, skriver phonearena.com. 

Les vår test av Sony Xperia Z2 her

(Kilde: phonearena.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen