Sony tester nytt Android-grensesnitt på svensker
(Bilde: Espen Irwing Swang, Tek.no)

Sony tester nytt Android-grensesnitt på svensker

Søta bror får leke med Sonys nye Concept for Android.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sony har lenge hevdet at deres grensesnitt (skall) for Android ligger tett opp til Googles originalgrensesnitt, og at dette er grunnen til at Sony kan komme rakt på banen med oppdateringer når disse blir tilgjengelige fra Google. Nå lanserer Sony et nytt og enda enklere konsept-grensesnitt som skal testes ut på 500 svensker som har Sony Xperia Z3-telefoner.

Ifølge Sonys egen blogg, er hensikten er å samle brukererfaringer for å kunne utvikle et grensesnitt som ligger tettere opp til de forventninger og ønsker kundene deres har. Det starter med utprøving av konseptet i Sverige, men målet er å kunne spre initiativet til nye markeder, telefonmodeller og brukere, skriver Sony.

sony2.
Sony vil gjøre grensesnittet sitt enklere, og tester konseptet på svensker. 

Nedstrippet grensesnitt

Bloggen inneholder ikke så mye informasjon om det nye konseptgrensesnittet, ut over at det skal være nedstrippet i forhold til dagens grensesnitt, og gi en brukeropplevelse tilsvarende den du får med et rent Google Android-grensesnitt med tillegg av Sonys egne apper og tjenester.

For å delta i programmet må du altså være bosatt i Sverige, eie en Xperia Z3, og være blant de 500 første som melder seg som prøvekanin. Fyller du de første to kriteriene kan du åpne Xperia Lounge-appen på telefonen din for flere detaljer og påmelding til programmet.

Slik bytter du selv grensesnitt på Android-mobilen din >>

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen