Sony Mint ser dagens lys

Sony Mint ser dagens lys

Mobile Review har fått kloa i en ny Sony-mobil.

Nettstedet Mobile Review får innimellom tak i ukjente mobiler som i beste fall bare har sirkulert i ryktespaltene fra før. Denne gangen har de fått kloa i en ny Sony-mobil med navnet LT30P Mint, og skrevet et førsteinntrykk av den uferdige modellen på Mobile-review.com. Det kan for øvrig være at "Mint" døpes om når mobilen når butikkhyllene.

Den nye Sony-mobilen har spesifikasjoner som plasserer den blant de beste på markedet i dag. Qualcomm-prosessoren (MSM8960) er ifølge nettstedet den samme som sitter i den amerikanske LTE-utgaven av HTC One X. Ettersom det her er snakk om en tokjerneprosessor, er det derfor neppe snakk om den samme mobilen som går under navnet Xperia Z i ryktespaltene - for denne skal etter sigende ha en firekjernersprosessor.

Skjermen er 4,3 tommer stor, men dessverre ligner den mer på den som brukes i Xperia S enn Xperia P. Oppløsningen er 1280 x 720 HD med god pikseltetthet, men likevel lar ikke anmelderen til Mobile Review seg imponere.

Øvrige spesifikasjoner inkluderer et 13-megapikslers kamera, Bluetooth 4.0, WiFi (inklusive 802.11n), 1 GB RAM, 16 GB internminne og støtte for micro-SD-kort. Telefonen kjører Android 4.0 med Sonys grensesnitt på toppen. Det innebærer blant annet støtte for "Small Apps", uten at det forklares i detalj hva dette går ut på.

I konklusjonen skriver Mobile Review at Sony vil presentere dette som deres flaggskip, med like høy pris som andre produsenters flaggskip. Dette mener de er en tabbe, ettersom Sony LT30P Mint totalt sett ikke kan måle seg med for eksempel Samsung Galaxy S III eller HTC One X. Nettstedet spår at Sony innbiller seg at de vil selge mye av denne telefonen på grunn av et høyt antall megapiksler på mobilkameraet – en strategi som har fungert tidligere. Det har imidlertid Mobile Review liten tro på at de vil lykkes med denne gangen.

Sony Mints offisielle lansering vil trolig finne sted i september.

Se flere bilder hos Mobile Review

Les også: Test av den vanntette Sony Xperia Go

(Kilder: Mobile-review.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen