Sony klar med Find my iPhone-lignende sikkerhetsløsning

Nå kan du finne igjen Sony-mobilen hvis du mister den.

Sony har lansert en ny tjeneste som skal gjøre det mulig å finne igjen telefonen hvis du mister den. Tjenesten har navnet My Xperia, og ligner på mange måter Apples Find My iPhone-tjeneste.

Les også vår test av Find my iPhone

My Xperia har vært i betatest i de nordiske landene siden januar, men er nå offisielt lansert for resten av verden også. 

Fjernslett mobilen

I tillegg til at du kan lokalisere mobiltelefonen din på et kart, har du også mulighet til å fjernslette telefonen hvis du tror den har kommet i hendene på uvedkommende. Du kan også låse telefonen, sende en melding til den med kontaktinformasjonen din, eller få telefonen til å spille av et lydsignal. Sistnevnte kan være kjekt for å lokalisere telefonen hvis du ikke husker hvor du har lagt den. Lydsignalet vil spilles selv om du har aktivert stillemodus på telefonen.

Tjenesten vil aktiveres for alle Xperia-modeller lansert i 2012 og 2013 i løpet av de neste ukene, ifølge et blogginnlegg fra Sony.

Les om Wayne Dobson, som på grunn av Find my iPhone stadig vekk feilaktig blir beskyldt for å ha stjålet mobiltelefoner: – Få tilbake mobilen min!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen