Sony kommer med spesialutgave av PS4 Pro
Sony kommer med spesialutgave av PS4 Pro (Foto: YouTube)

Sony har solgt over 500 millioner PlayStation-konsoller – feirer med spesialutgave av PS4 Pro

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sony har nå solgt over 500 milioner PlayStation-konsoller siden den første maskinen ble lansert den 3. desember 1994. Det feirer selskapet ved å utgi en spesialutgave av dagens PS4 Pro-modell, skriver selskapet på sin egen blogg.

Den spesielle varianten får navnet PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition, og vil lages i totalt 50 000 eksemplarer.

Maskinen skal ifølge selskapet selv komme for salg i Europa den 24. august og prislappen er satt til 499 euro, tilsvarende cirka 4775 norske kroner.  

Her kan du se hvordan spesialutgaven ser ut: 

Gjennomsiktig maskin

Som du kan se på videoen så er det snakk om en modifisert utgave av PS4 Pro hva gjelder utseende. Maskinen får et gjennomsiktig, mørke blått skall slik at du kan se maskinvaren på innsiden. 

I tillegg vil maskinen ha flere detaljer i kobber, hvor du blant annet får en egen plate hvor nummeret på eksemplaret er etset inn i platen. Maskinen har forøvrig 2 TB med lagringsplass. 

Samme utforming på kontrolleren og kamera

Sammen med selve maskinen har også kontrollerenog kameraet som følger med fått en oppgradering hva gjelder utseende. Også her får du den samme mørkeblå overflaten med kobberfarget skrift på blant annet knappen i midten av kontrolleren. 

Denne kontrolleren vil også bli solgt løst, hvor du må ut med 64 euro for et eksemplar. Altså rett i overkant av 600 norske kroner. 

Det vil også komme en egen spesialutgave av det trådløse hodesettet som kan kjøpes til PlayStation. Dette vil ikke komme i handelen før den 11 oktober ifølge Sony selv, og får en prislapp på 89 euro, eller cirka 850 norske kroner. 

For deg som allerede har en PlayStation 4 Pro:
Slik ser den ut inni om du skulle lure på det » 

(Kilde: Sony)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen