Sony åpner for Windows 8-mobiler

Sony åpner for Windows 8-mobiler

– Vi vurderer selskaper som Microsoft, avslører produsenten.

Sony, og Sony Ericsson, har lenge vært trofaste mot Android-plattformen. Nå ser det imidlertid ut som om den japanske produsenten har begynt å lefle med Microsoft og deres Windows 8-plattform.

– Sony's strategi er en av åpenhet. Microsoft er en Sony-partner for blant annet våre VAIO-laptop-er. Når det gjelder Xperia-smartmobiler forblir Android vår foretrukne partner, men Sony er ikke er et selskap som kun samarbeider med én partner. For øyeblikket undersøker vi selskaper som Microsoft med tanke på diversifisere produktstrategien vår, sier markedsdirektør Pierre Perron i Sony Mobile på IFA-messen forrige uke, ifølge Mobiletoday.co.uk.

Frisk satsning

Perron sier videre at de nå har brukt tiden på å etablere nye Sony Mobile som merkevare, etter å ha skrotet Sony Ericsson-merkevaren i sommer. Nå sier han imidlertid at selskapet er klare til å satse friskt – "i fase to". Han nevner både synergier mellom smartmobiler og Sonys øvrige produkter som TV-er og laptoper, samt produkter som bygger på NFC-teknologi, som eksempler på det Sony jobber med for øyeblikket.

Ifølge WMPoweuser.com er muligheten til å dele musikk og bilder via NFC noe av det som frister med Microsofts Windows Phone 8 for Sony Mobiles del.

Tror du Windows 8 er veien å gå for Sony? Kommenter i forumet nå!

(Kilder: Mobiletoday.co.uk, WMPoweruser.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen