Sonos-utfordrer fra Simple Audio

Det forholdsvis ukjente selskapet Simple Audio har presentert en mulig utfordrer til Sonos og Apple AirPlay med sitt nye flerromssystem Simple Audio Player. I motsetning til konkurrentene har Simple Audio valgt et forholdsvis originalt trekk med sitt system – det er nemlig trådet.

Musikkstreamingsystemer med mulighet for å avspilling i flere rom blir stadig mer populært, men disse har dratt i retning av trådløse løsninger. Simple Audio Player benytter seg derimot av PowerLine AV-tilkobling og trådet ethernet som distribuerer musikk i hjemmet via Internett-uttak i ulike rom.

Dette skal visstnok bidra med en mer robust tilkobling enn med trådløse systemer, og muliggjør overføring av lydfiler med 24-bits kvalitet, for de som måtte være interessert i det.

God støtte

Simple Audio Player kan spille av musikk fra iTunes, nettradio, diverse nettjenester og tilkoblede enheter som iPod, iPhone eller TV. Spilleren støtter MP3, AIFF, FLAC, WAV, AAC (MPEG4), Apple Lossless og, som nevnt, 24-bit audio.

Maskinen har en forsterker på innsiden, men høyttalere må man bidra med selv. Av innganger og utganger finner man blant annet Line Out/In, USB, optisk ut, subwoofer ut og utgang for hodetelefoner. For navigasjon og kontroll får man med en berøringsskjerm hvor man kan lage spillelister, søke gjennom musikkbibliotek og liknende.

Pris og tilgjengelighet

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Simple Audio Player skal bli tilgjengelig i løpet av sommeren og har foreløpig en veiledende pris på 650 britiske pund, eller rundt 5900 norske kroner.

(Kilde: What Hi-Fi?)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen