Sønnene feirer Marleys fødselsdag

"Smile Jamaica"-konserten finner sted 10. februar på sangerens fødested, Nine Miles, St. Ann på Jamaica. Konserten er oppkalt etter en historiske Bob Marley and the Wailers-konsert i 1976.

Ziggy kommer ikke

Shephen, Ky-Mani, Damian og Julian Marley kommer, mens dere eldre og mer kjente bror Ziggy kommer ikke, skriver BBC News. Konserten er en del av Bob Marley-uken, en uke som feirer markeringen av hans fødsel den 6. februar 1945.

Bob Marley er en legende, og er kjent for klassikere som "No Woman, No Cry", "I Shot The Sheriff" og "Kaya". Rastafari-sangeren døde av lungekreft i 1981, da han bare var 32 år gammel.

Ble skutt på

Marleys enke, Rita, som er mor til tre av hans barn, skal også delta på festivalen. De deltakende sønnene har ikke stått på samme scene før, og vil fremføre sine separate set på konserten.

Den orginale "Smile Jamaica"-konserten ble fremført i Kingston, Jamaicas hovedstad, i 1976. Marley hadde dagen før konserten blitt angrepet av en mann med pistol, og hadde annonsert at han derfor bare ville spille en sang. På tross av dette endte han og bandet opp med å spille 90 minutter foran et publikum på 80.000 fremmøtte.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen