SonicWALL lanserer epostsikring i en boks

Alternativ tekst mangler

SonicWALL Email Security Suite er den nye produktgruppen som ble til etter oppkjøpet av MailFrontier i februar. Pressemeldingen nevner en rapport fra IDC som mener at epost koster selskaper i USA 20 milliarder dollar i året, og rundt 70% av de 2,4 milliarder epostene som blir mottatt daglig er spam. Det er dermed ikke rart at det kommer produkter som henvender seg mot dette markedet.

Systemet kan fungere som en proxy mot dagens epostserver, eventuelt som en MTA (Mail Transfer Agent) hvor man blir nødt til å oppdatere MX-registreringen i DNS-serveren.

Antivirus-delen kan fåes enten fra McAfee eller Kaspersky etter eget ønske.

I tillegg til å filtrere innkommende eposter sjekker de nye boksene utgående eposter om de følger retningslinjene til bedriften.

Enhetene kan kobles opp mot de fleste katalogsystemene som brukes i dagens bedrifter: Exchange, Active Directory, Lotus, iPlanet og LDAP.

Prisen starter fra 995 dollar for programvaren samt 1 395 dollar for enheten til den rimeligste utgaven som heter Email Security 200 som er beregnet for bedrifter med opp til 50 ansatte i tillegg trenger man en årlig avtale for oppdatering programvaren. Alle boksene tar opp bare 1U i rackskapet og finnes i utgaver for inntil 50 ansatte og opp til over 5000. Om man ønsker kan man bare kjøpe programvaren og ha kontroll på maskinvaren selv. Programvaren kan installeres på Solaris, Linux og Windows Server.

SMB-utgavene skal være tilgjengelig iløpet av denne måneden, mens de to største utgavene kommer iløpet av juni.

For mer informasjon anbefaler vi produsentens hjemmesider: SonicWALL Email Security.

(Kilde: Pressemelding fra SonicWALL)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen