Sonic The Hedgehog online

I disse morsomme onlinespillene får du oppleve mange utfordringer, sammen med pinnsvinet Sonic og vennene hans.

Shadow the Hedgehog har kommet i en identitetskrise i spillet Shadow the Hedgehog. Han vet ikke om han kjemper for det gode eller det onde. Hjelp Shadow å finne ut av sin fortid i dette spennende spillet.

Spill tre på rad mot datamaskinen eller en venn i Sonic Tic-Tac-Toe 3, og bli med Sonic ut på artige eventyr i Sonic the Hedgehog: Ultimate Flash Sonic. Har du ikke hørt om den onde Dr.Eggman før så vil du det nå, for han kjempe nemlig mot Sonic the Hedgehog og vennene hans i stort sett alle disse onlinespillene.

Vi ønsker deg en god spillopplevelse med Sonic og vennegjengen hans.

Det eneste du trenger for å ta i bruk disse onlinespillene, er å ha Shockwave flashplayer (last ned gratis her) installert på PC-en din.


Les også:
- Morsomme onlinespill fra Disney
- Spill Super Mario online
- Spill vintersport online


Sonic The Hedgehog Chaos Crush

Dette spillet minner mye om de klassiske hjernetrimspillene “Breakout” og “Arkanoid”.

Folk samler seg i hopetall ved elvekanalen i Solenna, de skal nemlig få se prinsesse Elise. Hun har kommet for å delta på ”Solenna sun festival”. Plutselig mørkner hele himmelen til av et enormt skummelt romskip. Dr Eggman er igjen på ferde, og nå er ingen i Solenna trygge. Prinsesse Elise blir bortført av Dr Eggman, og nå må Sonic redde henne fra fangenskap.I tillegg til å spille Sonic The Hedgehog Chaos Crush, kan du også sende e-postkort til venner og familie med Sonic og vennene hans på.

Aldersgrensen for dette spillet er 10+.

Her kan du spille Sonic The Hedgehog Chaos Crush onlineSonic Rivals
I dette underholdende spillet leter Sonic leter etter vennene sine Amy og Tails. Dr.Eggman forteller Sonic at han har kidnappet dem, og tryllet dem om til spillkort. Samtidig som dette skjer, dukker Knuckles opp og leter etter ”The Master Emerald”. Dr. Eggman har også noe å gjøre med denne forsvinningen.Tegneseriefigurene Shadow og Silver dukker også opp i denne spennende leteaksjonen. Deres mål er å få tak i alle spillkortene til Dr. Eggman. Hvem av disse fire klarer å komme seg først frem til Dr. Eggman? Det kan bare du avgjøre.

Velg mellom å spille alene eller sammen med en venn i Sonic Rivals Dash.

Her kan du spille Sonic Rivals online


Sonic Heroes

I dette underholdende arkadespillet må du styre et lag bestående av tre rollefigurer fra Sonic. Dette laget må komme seg gjennom en rekke utfordrende oppdrag og spillbrett i Sonic Heroes. Målet er å fordrive alt ondt, og bringe det gode tilbake til tilværelsen. Dr. Eggman er igjen ute med sine rampestreker, og nå må du sammen med Sonic og hans superteam stoppe han.Tidligere har Dr. Eggman kun måtte kjempe mot Sonic, nå har han plutselig tre superhelter å kjempe i mot. Hver av superheltene innehar sine spesielle evner.

Du kan velge mellom fire lag å spille med, hvert lag med tre superhelter. Lagene er: Team Sonic, Team Dark, Team Rose og Team Chaotix. For nybegynnere kan det være lurt å starte med Team Rose, mens for viderekommende kan Team Dark være å anbefale.

Velg mellom å spille alene eller sammen med en venn i Sonic Heroes.

Her kan du spille Sonic Heroes online


Sonic Mega collection +
I Sonic Mega collection + går du tilbake i tid sammen med Sonic. Gjenopplev hva som gjorde Sonic så utrolig populær verden over. Hjelp Sonic gjennom dette brettet, i minispillversjonen av Sonic Mega collection +. Sonic må komme seg forbi en mengde vanskelige hindringer. På veien må han i tillegg samle inn så mange gullringer som mulig. Hvor langt opp på highscoren klarer du å komme?Hvis du kjøper fullversjonen av Sonic Mega collection + får du hele 13 forskjellig Sonic The Hedgehog-spill, og fire andre klassiske spill fra Sega.

Velg mellom å spille alene eller sammen med en venn i Sonic Heroes.

Her kan du spille Sonic Mega collection + onlineShadow the Hedgehog
Pinnsvinet Shadow ble skap for 50 år siden, i et hemmelig amerikansk forskningslabratorium. Det var professor Gerald Robotnik som oppfant han.

I dag lider Shadow av et enormt hukommelsestap, noe som gjør at han ikke vet om han jobber for den gode eller onde siden. Fortiden hans er nå fullt av hull, og nå må Shadow the Hedgehog gå tilbake der alt startet. Sonic hopper ikke lenger på fiendene sine, nå han skyter på dem.

Som om ikke dette actioneventyret er nok for Shadow, blir han nå brakt inn i en intens kamp mellomromvesener, G.U.N.-hæren og Dr. Eggman. Alt dette får du her prøve ut i full 3D-grafikk. Hjelp Shadow å finne ut om han var skapt for gode eller onde gjerninger. Eneste måten han kan få tilbake minnet sitt på, er gjennom å få tak i "de syv kaos-smaragdene".Her kan du spille Shadow the Hedgehog online


Sonic the Hedgehog: Ultimate Flash Sonic
I dette online plattformspillet gjelder det å samle inn så mange gylne ringer som mulig, samtidig som du må hoppe og løpe for å unngå fiendene dine.

Går du lei av å spille kan du alltids legge inn et passord der du stoppet opp, og begynne fra dette punktet neste gang du starter opp spillet. Bruker du denne passordfunksjonen får du også tillegg til to flere rollefigurer, nemlig Shadow og Amy  Rose.

Velg mellom å spille hovedspillet eller den såkalte time trial. Når du har gjort dette valget, kan du velge hvilken rollefigur du vil bruke av Sonic og vennene hans (Tails, Knuckles og Cream).Her kan du spille Sonic the Hedgehog: Ultimate Flash Sonic onlineSonic the Hedgehog: Basic Flash Sonic
Denne onlineversjonen ligner mer på en prøveversjon da det finnes kun et brett i spillet.  Har du kun noen få minutter å avse er dette det perfekte eventyr-plattformspillet for deg. Som vanlig er Sonic ut på nye oppdrag i spennende verdener. Du må hjelpe han med å samle inn gullringer, og gjøre ende på hans mange fiender. Opplev høy fart og moro sammen med Sonic i dette underholdende onlinespillet.Her kan du spille Sonic the Hedgehog: Basic Flash Sonic onlineSonic the Hedgehog: Sonic on Angel Island
I denne versjonen av Sonic the Hedgehog virker det nesten som om helten vår er udødelig. Det er nemlig veldig vanskelig å miste liv her. I tillegg finnes det ingen av de klassiske gullringene som Sonic vanligvis samler inn.

For de fleste onlinespillene med Sonic hører det med fengende bakgrunnsmusikk, det får du ikke i Sonic the Hedgehog: Sonic on Angel Island. Tross i dette klarer Sonic å underholde en med sine mange sprell og smarte påfunn.Her kan du spille Sonic the Hedgehog: Sonic on Angel Island online


Sonic the Hedgehog: Sonic Blox
Her får du en kloning av det populære og klassiske hjernetrimspillet Tetris. Denne gangen får du selskap av Sonic og gjengen hans i selve spillet. Iblant  flyr det også faretruende romskip forbi, mens du prøver å sette blokkene på plass. Dette er en versjon av Tetris vi ikke har sett maken til tidligere. For deg som liker hjernetrimspill, og har litt tid til overs anbefaler vi Sonic the Hedgehog: Sonic Blox.Her kan du spille Sonic the Hedgehog: Sonic Blox online


Sonic Tic-Tac-Toe 3
Her får du oppleve det utfordrende logikkspillet tre på rad, i ekte Sonic-style. En kan velge å spille mot datamaskinen, eller spille mot en venn.Her kan du spille Sonic Tic-Tac-Toe 3 online

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen