Sommervær der du er

Vestlandet mandag: Lett- til halvskyet oppholdsvær, men fare for morgentåke på kysten. Sørlig bris, gradvis økende vind og til kvelden liten kuling 12 m/s på kysten. Litt varmere.

Forberedt
Alltid greit med sånne meldinger og varsler. Da vet du forhåpentligvis hva du har i vente. Kjekt å være forberedt, særlig hvis du skal om bord i båt noen dager eller uker, kjøre fra Lindesnes til Nordkapp med bil, jobbe på uterestaurant, plukke jordbær, skrive jobbrapporten fra balkongen, se fotball-VM med jentene, invitere til grillfest, høste korn, døse i sofaen. Uansett hva du skal gjøre, og hvor du skal tilbringe den nærmeste tida, er det godt å ha en viss peiling på værforholdene.

Mobil værvarsling
Det er nemlig ikke alltid du har tilgang til tv eller radio. Ofte glemmer du kanskje også å følge med når værmeldingene sendes i disse mediene. Da er det kjærkomment å kunne ty til mobilen.

Flere tilbydere av mobiltjenester har værvarsling blant de mest populære. I dag har vi valgt å tipse om tjenesten som tilbys av VG.no i samarbeid med Inpoc og Storm Weather Center. Her kan du velge mellom enkeltmelding for oppholdested de nærmeste dagene, eller abonnere på jevnlige varsler for stedet der du bor eller befinner deg over en lengre tidsperiode.

Slik gjør du
Send meldingen VÆR STEDSNAVN til 1985, for eksempel VÆR HAMAR. Da vil du motta SMS med oppdatert værvarsel for Hamar.

Ønsker du jevnlig varsling om værforholdene i Molde, er det bare å sende meldingen START VÆR STEDSNAVN til 1985, eksempelvis START VÆR MOLDE, og du vil i gjennomsnitt motta én melding per dag for Molde og omegn. Ønsker du å AVSLUTTE abonnementet, er det bare å sende en SMS med beskjeden STOPP VÆR MOLDE til 1985.

Tjenesten koster 3 kroner per mottatt melding.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen