Sommerklær for teknofile

Med sommer kommer forhåpentligvis også sommerværet, og da er det t-skjorte-tid. Her er et knippe litt nerdete teknofile-skjorter som sender ut riktige signaler alle du treffer i løpet av sommeren.

42
Denne vil virke kryptisk for mange, men for de innvidde kommer du til å få anerkjennende nikk. Skulle du fremdeles være usikker på hva i all verden budskapet her er, så kan vi røpe at 42 var det ultimate svaret på alle spørsmål i universet i Douglas Adams, Hitchhiker's Guide to the Galaxy.


Rocking With Hawking
Stephen Hawking er utvilsomt en av verdens største tenkere gjennom historien, men på grunn av sine fysiske begrensninger er han nok ikke en partyløve. Vi lurte litt på om denne var for stygg, men fant ut at det utelukkende var humoristisk.


LCD-klokke
Vi har ikke brukt denne lenge nok til å finne ut om den blir virkelig irriterende for omverdenen din etterhvert. Den viser i hvert fall tiden på et stort blinkende display, og har også en stoppeklokke-funksjon. Hva du skal med den, får fantasien din avgjøre.


I Love My Geek
Vi måtte jo selvsagt ha med en t-skjorte som utelukkende var laget for jenter. Denne t-skjorten kommer definitivt til å vekke oppsikt i sommer, og samtidig forteller du helt klart hvem som er sjefen i forholdet.


No I Will Not Fix Your Computer
Denne trenger vel ikke ytterligere forklaring, og er det noe alle datakyndige er lei av, så er det de evige problemene de blir bedt om å løse for kompiser, venner og familie. Her gir du klar beskjed allerede før de rekker å spørre.


Pi
Dette er en av de mest fascinerende t-skjortene vi har sett på lenge, men på avstand ser det bare ut som tegnet. Det som imidlertid viser seg er at symbolet er bygget opp av tusen av desimalene som kommer etter de mest kjente, 3.14. Denne er sikker isbryter i alle forsamlinger.


Wi-fi
Her er et glimrende eksempel på signalene du sender ut til omverdenen. Ikke bare gir du ganske klar beskjed om at du er en aktiv nettbruker, men det er også en ganske kul t-skjorte som ser bra ut.


Alle t-skjortene kan kjøpes hos Thinkgeek.

Hva er din favoritt nerde-t-skjorte? Kommentér under.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen