Sommerens dingser

Sommeren er for mange ensbetydende med sol, bading, grilling og sommerflørt, og stadig flere forbereder seg på sommermånedene med bestilling av feriereiser og trening av vaskebrettet på nærmeste treningsstudio.

Andre derimot, ser på sommeren som en av de beste sjansene til å vise frem de nyeste dingsene sine. I den anledning har vi plukket ut i alt 10 duppeditter du bør ha denne sommeren.

10. Vann-rakett

Glem de småbarnslige vannkrigene med vanngevær og -pistol. Ta heller på deg diktatorluen og blås fiendene dine i luften med denne vannraketten. Drevet av vannsprut kan denne lille raketten nå flere titalls meter og dermed gi deg et stort overtak over dine konkurrenter.

Raketten fungerer på en svært enkel måte. Fyll raketten delvis opp med vann og pump så godt med luft med hjelp av den medfølgende pumpen. Tell så ned, og trykk på utløseren så snart du er kommet til null.

Raketten, som raskt kan snu en tapende vannkrig til en hel seiersparade på dine vegne, koster 449 kroner og kan kjøpes i nettbutikken Gadgets.no.

9. FM-sender til iPoden

Alltid hatt en brennende ønske om å være radio-DJ? Nå kan du få ønsket ditt oppfylt, og det kun med hjelp av din egen iPod og denne iTrip-senderen fra Griffin.

Prosedyren er svært enkel. Du fester senderen til iPod-en, finner en ledig frekvens og setter i gang showet. Dermed kan alle radioer innenfor et par meters rekkevidde motta din egenkomponerte sending, og du slipper kabelstyr og ekstra høyttalere. Egner seg perfekt for bilen, eller på stranden om du ønsker å holde iPod-en borte fra sanden.

Det finnes en rekke FM-sendere ute på markedet, og enkelte er spesiallaget for noen spillere mens andre ikke er det. Denne fra Griffin fungerer på alle iPod-er fra tredje generasjon og oppover, og koster 495 kroner hos Komplett.

8. MP3-spiller som lukter godt

Tenk for deg scenariet der du sitter og hører på musikk og drømmedamen kommer bort, sjekker deg opp, men snur i det hun sier "Du stinker". Ikke spesielt kjekt i sommerheten. Da kan det være greit å ha en mp3-spiller fra Solid Alliance og Dynamism i jakkelommen.

Spilleren, som er blitt en kjempesuksess i Japan, slipper nemlig ut en spesiell duft samtidig som den spiller musikk. Dermed behøver du ikke bekymre deg for kroppslukt eller billig aftershave.

Mp3-spilleren har ellers 256 MB med minne, plass til SD-kort for å øke minnet ytterligere og støtte for lydformatene mp3, wma og wav. Og i likhet med is av det mer eksklusiv slaget kan du få spilleren i flere farger og dufter. Vi nevner blant annet sjokolade, roser, jordbær, sitron, kirsebær og blåbær.

Om du har lyst å ha en fruktig opplevelse samtidig som du hører på musikk i sommer, så blir det imidlertid en noe dyr affære. Den lille spilleren koster saftige 949 kroner hos Miss Gadget, som skyldes at de importeres rett fra Japan.

7. Vibratoren som hvisker noen trøstende ord

Typen nettopp stukket av? Eller bare ensom en kveld? Da er denne vibratoren akkurat det du trenger.

Med en lengde på 18 cm burde selv de mer bortskjemte få en kveld de sent vil glemme. Og ikke nok med det, så snart du åpner lokket på esken og skal sette i gang, så vil vibratoren lire av seg en frase for å få opp stemningen. Hva sier du for eksempel til "Mmmm, du er søt i kveld honning" fremført av en dyp mannestemme?

Snakketøyet kan imidlertid gi en skikkelig smekk i fjeset også. Om vibratoren føler seg velbrukt kan du raskt få høre strofer som "Hell, can't you get a real man?".

God måte å få kveldstimene til å passere eller ikke, den snakkende vibrator kan anskaffes for den nette sum av 119 kroner. Ikke mye om alternativet er en bolle med ostepop og siste episode av Da Capo.

Du finner vibratoren på Gadgets.

6. Se Frustrerte Fruer i dusjen

Er du en TV-slave og klarer å innrømme det? Da er dette dusjfjernsynet noe for deg. Med vanntett deksel, 3,5 tommers TFT-skjerm og stereo-høyttalere kan du nå slippe å bekymre deg for at du skal gå glipp av yndlingssåpen bare fordi du er nødt å holde hygienen på et noenlunde anstendig nivå.

Bade-TVen kan kobles til både DVD-spilleren såvel som TV-antennen på taket eller parabolmottaket i stuen. Skulle du ha en trådløs TV-sender i huset, kan du slippe unna alt kabelhysteriet, ettersom TV-en også har trådløst mottak.

Fjernsynet skal kunne vise TV-sendinger sammenhengende i to timer før du må lade batteriene. Det følger med strømkabel, som både kan brukes som lader og direkte under bruk. Sistnevnte er imidlertid ikke anbefalt ettersom det kan ødelegge både deg og TVen om du skullle få støt.

Ikke overraskende så er det amerikanerne som står bak dette siste stuntet på badefronten. TV-en er ikke å få kjøpt her til lands, og du må derfor bestille den fra hamburgernes hjemland, der du får den til den nette pris av 300 dollar, eller vel 2000 kroner. Frakt og toll kommer i tillegg.

Du får tak i dusjfjernsynet hos SharperImage.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen