Sommerens definitive dingser

Sommeren er nok en ny høytid for dingser og duppeditter. Nå som vi skal bringe stadig mer tid ute i friluft med venner og kjære, faller det seg naturlig å ha med seg en dose elektronikk for å overkomme de daglige hindringer.

Utvalget av sommerdingser er heller ikke lite, her finnes det noe for enhver smak. Vi har her samlet sammen noen av de dingsene vi tror du kan får bruk for fremover. For hvem kunne vel ikke av og til hatt behov for en bærbar isautomat eller et sammenpakkbart sett med høyttalere til iPod-en?

Tester kasteevnene dine
Noen gang lurt på hvor hardt du kan kaste en baseball? Denne ballen forteller deg nøyaktig hvor raskt du kaster. Tellingen starter det sekundet ballen forlater håndflaten din, og regner ut hastigheten i det den blir tatt imot. Med mulighet for å måle hastigheter på opp til 193 km/t skulle selv den mest veltrente strandløve få noe å bryne seg på.

Laser Softball ($19,95)
Hjemmeside: http://www.sharperimage.com


Monitor for bleikfisker
Redd for solbrenthet, kreft og kosmisk stråling? Denne monitoren passer på at solstrålene ikke får taket på deg. Den innebygde UV-måleren passer på at strålingen holder et passelig nivå, mens temperaturmåleren og klokken sørger for at du holder styring på oppholdet ditt i solen.

Skulle du glemme deg, varsler en egen alarm deg om når det er på tide å krype inn i skyggene igjen.

Discovery UV Monitor ($9,95)
Hjemmeside: http://shopping.discovery.com

 

Solbriller med groove
Den nyeste kreasjonen fra Oakley beskytter deg ikke bare mot hissige solstråler. Man har også bygd inn en MP3-spiller i rammen. Når du er klar for en dose audio er det bare å vri de to ørepluggene ned til ørene og plugge inn. Med plass til godt over fire timer musikk og en spilletid på seks timer er dette en fullverdig musikkspiller. Når du skal hive over ny musikk er det bare å plugge brillene til PC-en.

Bare vær klar over at den lille tingesten koster 5000 kr. Og det er selvfølgelig ikke like kult med MP3-spiller i solbrillene når det regner.

Oakley Thump ($499,95)
Vår artikkel: "MP3-spiller for nesetuppen"
Hjemmeside: http://oakley.com/thump/

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen