Sommerens beste tester

Gjennom sommeren har vi tatt en nærmere titt på alt fra motorsykkelkommunikasjon til multifjernkontroller og her kommer en oversikt over våre beste tester denne sommeren.

Vi tester musikkjøp på nett
Vi har testet ni forskjellige nettjenester som tilbyr deg lovlig kjøp av musikk via nett. Hvilken bør du benytte?

Her finner du en gjennomgang av hele ni forskjellige nettsteder, med hva de har å tilby til hvilke priser, hvem som har det beste utvalget og hvor enkelt det er å betjene de.Les hele vår stortest her.

Test av Nikon D5000
Hva har Nikon D5000 som ikke D60 har og hva har D90 som ikke D5000 har? Det er spørsmål som mange potensielle kjøpere stiller seg. Vi har sett nærmere på saken.

I denne testen ser vi nærmere på Nikons D5000 modell, og gir deg svaret på om dette er ditt neste digitale speilreflekskamera.Les hele testen av Nikon D5000 her.

Duell: Lekkert, lett og lite
Vi har kjørt to ultraportable til 7000 kroner mot hverandre, og en av dem stikker av med toppkarakter

Her braker to lettvektere sammen i duell. Acer Aspire 3810T og MSI X340 braker sammen i en skikkelig duell, og kanskje en av de blir din nye følgesvenn i kampen for gode karakterer når skolen igjen står for døren?Les hele duellen mellom de to lettvekterne her.

Stortest: Multifjernkontroller
Vil du begrense det voksende berget av fjernkontroller på stuebordet? Vi har testet multifjernkontroller.

I denne testen har vi sett nærmere på syv forskjellige modeller med et prisspenn fra 500-3300 kroner. Her kan du finne den modellen som passer deg best.Les hele stortesten av multifjernkontroller her.

Vi tester kameraene som tåler vann
Her er kameraene du trygt kan ta med deg ned i vannet.

Sommeren byr på vann i dobbelt forstand, være seg et avkjølende bad i stekende sol, eller pøsende regnvær. Her kommer en test av kameraer som tåler det våte element.Les hele testen av vanntette kameraer her.

Vi tester MC-kommunikasjon
Slik kan du prate med passasjer eller andre på motorsykkeltur.

Sommeren er for mange tiden man tar frem motorsykkelen og lar vinden susse forbi hjelmen påvei mot feriemålet. Vi har testet kommunikasjon for MC-bruk, slik at du enklere kan snakke med din følgesvenn på veien.Les hele testen av MC-kommunikasjon her.

Test av MP3-spillere for trening
Hvilken MP3-spiller bør du ta med på treningsturen? Vi har testet 10 alternativer.

Her kommer en test av hele ti forskjellige følgesvenner på dine treningsturer. Les testen og finn den modellen som passer deg best.Les hele stortesten av MP3-spillere her.

NB! ønsker du lese flere av våre tester? Gå inn her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen