Som hånd i hanske

I slutten av januar ble HTC Tube vist frem. Konsepttelefonen består av to deler. Rammen består av en skjerm og tilkoblinger. Skjermen på 4,65 tommer er tenkt å være Super-AMOLED med en oppløsning på hele 1392 x 785 piksler.

Innmaten finnes i tre ulike moduler som kan byttes ettersom man eventuelt behøver en kraftigere telefon. Disse skyves inn i rammen slik at de to delene til sammen gir ulike egenskaper.

Den rimeligste modulen heter Starter Edition og kjører en Snapdragon-brikke med 800 MHz klokkehastighet. Toppmodellen, Ultimate Edition, er tenkt å ha en tokjerners Snapdragon-variant som er klokket til 1,5 GHz.

Slik skal HTC Tube Tablet se ut.
Slik skal HTC Tube Tablet se ut.

Modulene har også ulike operativsystemer og kamerakvaliteter.

Et konseptnettbrett basert på samme designfilosofi er nå vist frem. HTC Tube Tablet heter brettet, og det skal fungere med de samme modulene som telefonen.

Brettet har en skjerm på 10,4 tommer. Også her er oppløsningen skyhøy, med 1920 x 1080 piksler - dette er såkalt full HD-oppløsning.

For å bidra med de ekstra ressursene som skal til for å drive den høyoppløste skjermen Tube Tablet ha en egen grafikkprosessor i skjermdelen. Her skal skjermdelen også være utstyrt med hele 128 GB lagringsplass og et batteri på 6400 mAh.

Slik ser konsepttelefonen HTC Tube ut.
Slik ser konsepttelefonen HTC Tube ut.

Se flere bilder av HTC Tube og HTC Tube Tablet.

Les om flere konseptmodeller:

(Kilder: nak-design.over-blog.fr, concept-phones.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen