Som perler på en snor

Som perler på en snor

Casio Lanserer tre nye modeller.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Casio Exilim EX-N1.
Casio Exilim EX-N1.
Casio Exilim EX-N10.
Casio Exilim EX-N10.
Casio Exilim EX-N20.
Casio Exilim EX-N20.

Fellesferien er over, det er snart skolestart og etter en stille julimåned har Casio nå sluppet tre nye kompaktkameraer i en ny Exilim-serie.

Les også: TEST: Casio Exilim EX-RZ100

De tre nye modellene heter henholdsvis EX-N1, EX-N10 og EX-N20, og er egentlig helt like. Iallefall på innsiden. Det er på utsiden de store forskjellene er, og stikkordene er friske farger og spenstige mønstre.

Les også: Superbillig fra Casio

Første kamera ut er Casio Exilim EX-N1, som blir lansert i fargene blå, rosa og hvit, med enkelte detaljer i sort som i følge Casio skal appellere til en uformell og frisk smak hos brukere som trenger et tilbehør som passer inn i deres hverdagsstil. Kameraer finnes også i fargene sort og rød, med det Casio betegner som en keramisk-lignende overflate i sin pressemelding.

Modell nummer to, Casio Exilim EX-N10, har et vattert mønster som er gravert på kamerahuset, med et blankt beskyttelsesbelegg utenpå. Dette kameraet er spesielt designet mot motebevisste kvinner, og kommer i fargene sterk rosa, gull og sort.

Det siste kameraet, Casio Exilim EX-N20, har en strukturert læraktig overflate som skal bidra til at kameraet sitter godt i hånden. Dette kameraet har et mer diskré design, og skal appellere til de som liker klassisk stil. Ringen rundt objektivet er sølvfarget, og kameraet kommer i fargene brun, blå og rød.

Les også: Japaner kommer til Europa

Så til litt teknisk info: Alle de tre modellene er utstyrt med en CCD-bildebrikke på 16 megapiksler og et objektiv med 5x optisk soom som strekker seg fra 26 mm på vidvinkel til 130 mm på full tele, omregnet til 35 mm format. Optisk sett er ikke objektivet særlig lyssterk, og har største blender f/3.2 på vidvinkel og f/6.5 på tele. Kameraene kan film i HD, men bare i 720p. På baksiden er kameraene utstyrt med en liten LCD-skjerm som måler 6,8 (2,7 tommer) cm, og har en oppløsning på 230 400 bildepunkter. ISO på kameraet strekker seg fra 64 til 1600, og batteriet skal tåle omtrent 180 bilder før det er tomt. I tillegg til de tre modellene har Casio valgt å relansere kameraet EX-ZR300 i Europa. Det kan du lese om i denne nyhetssaken.

Alle de tre kameraene skal bli tilgjengelig i september, og veiledende priser er 699 norske kroner for N1 og 799 for N10 og N20.

Kilde: Pressmelding fra Casio

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen